None
10 0 1 6

10 fenomenalnih trikova da svoje usne učinite punijim i privlačnijim za samo par minuta (u broj #9 se kune svaka koja je probala)

Podeli
Stil i moda
Sashka M.
Stil i moda
Nov 16, 2016

Ukoliko želite punije usne, ne morate se podvrgnuti bolnim i preskupim operacijama, potrebno je samo da naučite da to izvedete pomoću šminke. Pogledajte ovih 10 trikova kako da učinite svoje usne punijim na prirodan način.

1. Pomešajte dve prirodne nijanse

Pomešajte dve prirodne nijanse
Foto: media.zeppfeed.com
Odaberite dve prirodnije nijanse, a svetliju nanesite na sredinu usana. Ovo će definisati vaše usne, učiniće da izgledaju punije i veće.

2. Piling usana

Piling usana
Foto: media.zeppfeed.com
Koristeći mekanu četkicu za zube lagalno istrljajte svoje usne kako biste uradili piling. Takođe možete koristiti vlažnu tkaninu i šećer.

3. Koristite korektor

Koristite korektor
Foto: media.zeppfeed.com
Kako bi vaše usne izgledale punije koristite korektor. Nanesite ga na usne i prstima ga razmažite malo preko linije usana. Zatim nanesite karmin, ovo će učiniti da usne izgledaju punije.

4. Nacrtajte linije usana

Nacrtajte linije usana
Foto: media.zeppfeed.com
Olovkom za usne promenite veličinu svojih usana. Odaberite olovku u skladu sa bojom karmina. Olovkom izvucite linije malo iznad linije vaših usana. Kako biste obojili, usne nanesite karmin, a možete ih čak obojiti i olovkom. Ovo će učinii da vaše usne izgledaju punije, ali će to delovati prirodno.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email