None
11 0 1 0

Evo kako da izgledate zgodno na svakoj slici čak i ako ste punije

Podeli
Stil i moda
Milica P.
Stil i moda
May 19, 2018

Ponekada je skoro nemoguće devojkama sa oblinama da izgledaju tako dobro kao devojke sa naslovnih strana časopisa. Međutim, ne mora da bude tako. Nevezano za tip građe, svaka žena može da izgleda veličanstveno na fotografijama ako zna nekoliko jednostavnih trikova. Uz pomoć ovih 11 saveta, sve devojke sa oblinama izgledaće zapanjujuće dobro na svakoj fotografiji.

1. Učinite ruke tanjim

Učinite ruke tanjim
Foto: brightside.me
Da bi vam ruke izgledale manje na fotografiji, ne držite ih uz telo. Okrenite se sa strane kameri i stavite jednu ruku na bok kako biste stvorili prostor između ruke i tela. Ova jednostavna poza će učiniti da vaše ruke izgledaju vitko i graciozno.

2. Stojite sa stopalima u širini kukova

Stojite sa stopalima u širini kukova
Foto: brightside.me
Razmak između butina ukazuje na lepo oblikovano telo i vitke noge. Da biste postigli ovo na fotografiji, samo pokušajte da stojite na prstima i gurnite zadnjicu unazad.

3. Rešite se podbratka

Rešite se podbratka
Foto: brightside.me
Bez obzira na tip građe, avaka devojka može imati podbradak na slici. Problem obično nastaje zbog lošeg položaja glave. Ako ne volite da vidite duplu bradu, pomerite glavu blago unapred i stavite jezik na nepce.

4. Trik za veće kukove i uži struk

Trik za veće kukove i uži struk
Foto: brightside.me
Lako je da napravite lepu oblinu na telu kada već imate savršeno telo. Okrenite kukove bočno kameri i stavite ruku na struk. Ova jednostavna pozna će učiniti da vam kukovi izgledaju veći, a struk uži.

5. Sakrijte masne jastučiće na leđima

Sakrijte masne jastučiće na leđima
Foto: brightside.me
Poza u kojoj gledate preko ramena može da stvori neprivlačne masne jastučiće na leđima i tako pokvari celu sliku. Ne brinite! Lako ih možete sakriti. Potrebno je samo da znate sledeći trik: gurnite napred rame koje stoji bliže kameri.

6. Sakrijte jastučiće na stomaku

Sakrijte jastučiće na stomaku
Foto: brightside.me
Ako morate da sedite pravo ispred kamere dok se fotografišite, vaš stomak možda neće izgledati kako biste želeli. Ova poza nije dobra jer će istaknuti neželjene jastučiće na stomaku. Da biste učinili vašu figuru elegantnijom i vitkijom, nagnite se na stranu sa ispravljenim nogama. Ako ste se namestili kako treba, ova poza će promeniti vaš izgled na fotografijama.

7. Sedite sa ispravljenim leđima

Sedite sa ispravljenim leđima
Foto: brightside.me
Možda zvuči pomalo očigledno, ali sedenje sa ispravljenim leđima može drastično da promeni ceo vaš izgled. Međutim, izgleda da mnogo ljudi to zaboravlja. Savršena poza može da sakrije jastučiće na stomaku i učini da noge izgledaju tanje i duže.

8. Pomerite telo malo unapred

Pomerite telo malo unapred
Foto: brightside.me
Kada fotografišete portret, ne naginjite se unazad. Tako ćete delovati šire, napraviti podbradak, a vrat će vam izgledati kraće. Nagnite glavo i pomerite telo unapred ka kameri kako biste dobili savršenu fotografiju.

9. Prebacite težinu na jednu stranu

Prebacite težinu na jednu stranu
Foto: brightside.me
Ni pod kojim okolnostima ne treba da stojite okrenuti bočno kameri jer će ova poza istaći sve što ne želite. Nemojte da krijete svoje telo! Naglasite njegovu lepoti! Okrenite se do pola ka kameri. Raširite ramena, prebacite težinu na zadnju nogu, pomerite prednju nogu napred i stanite na prste.

10. Slikajte se otpozadi

Slikajte se otpozadi
Foto: brightside.me
Dame sa oblinama znaju da su najbolji delovi njihovog tela grudi i zadnjica. Zato je slikanje otpozadi jedna od najboljih uglova. Na taj način ćete naglasiti sve prednosti vašeg tela. Okrenite se do pola ka kameri, stavite obe ruke na struk i blago nagnite glavu.

11. Prekrstite noge

Prekrstite noge
Foto: brightside.me
Ako i dalje mislite da je teško da stvorite savršene oline sa vašim telom, pokazaćemo vam jedan jednostavan trik. Prekrstite noge kao da želite da zakoračite i stavite jednu ruku na struk. Sada znate sjajnu pozu za vašu sledeću fotografiju.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email