None
9 0 1 0

Evo šta vaša omiljena boja karmina govori o vašoj pravoj ličnosti

Podeli
Stil i moda
Predrag J.
Stil i moda
Mar 21, 2017

Možda nikada na svoju kozmetiku niste gledali na taj način, ali verovali ili ne, ona može oslikavati i vašu ličnost. Pogledajte šta o vama odaje boja karmina za koju se najčešće opredeljujete.

1. Karmin boje šljive - jedinstvenost

Karmin boje šljive - jedinstvenost
Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com
Ova nijansa prosto odskače i ukoliko nosite ovakav karmin sigurno ćete biti primećene. Vi ste nezaustavljiva osoba koja se ničeg ne plaši, takođe niko ne može poljuljati vaše samopouzdanje. Vi ste jedinstvena ličnost i ne plašite se da iskažete svoju kreativnost.

2. Sjaj za usne - komunikativnost

Sjaj za usne - komunikativnost
Foto: kleopatrasirlari.com
Žene koje nose sjaj umesto ruža su po prirodi vesele i druželjubive osobe. Nikada ništa ne shvataju previše ozbiljno i stvari ne primaju k srcu. Takođe su i veoma stabilne ličnosti koje su svesne sebe i realnosti.

3. Karmin boje kože - prijatne i dobre žene

Karmin boje kože - prijatne i dobre žene
Foto: beautygoddess.co.uk
Žene koje biraju ovu boju karmina su po prirodi poprilično stidljive i neupadljive osobe, ali kada se jednom opuste, shvatićete da su to najnežnija bića na svetu. Ove žene jako vode računa o svom izgledu, mada se trude da izgledaju prirodno, takođe ih nikako ne smete olako shvatiti.

4. Karmin koralne boje - optimizam

Karmin koralne boje - optimizam
Foto: stylosophy.it
Žene koje se opredeljuju za ovu nijansu su uglavnom zaljubljenici u prirodu, uvek su vedre i vesele. Ove žene su često olako shvaćene, što nikako ne bi trebalo da je slučaj jer se one maksimalno trude i teže savršenstvu.

5. Tamno ljubičasti karmin - tajanstvenost

Tamno ljubičasti karmin - tajanstvenost
Foto: indulgy.com
Ovu nijansu biraju pametne žene koje imaju veoma izražene manire, one su najčešće tajanstvene i uglavnom ne vole da su u centru pažnje. Takođe žene koje se opredeljuju za ovu boju odišu samopouzdanjem jer, ovo je ipak moramo priznati, nesvakidašnja boja.

6. Karmin smeđe-rozikaste boje

Karmin smeđe-rozikaste boje
Foto: igradcolumbus.com
Ovo je elegantna i nenapadna nijansa koja dobro stoji svakoj ženi. Ukoliko birate ovu nijansu zračite samopouzdanjem, pogotovo što na ovaj način dokazujete da ne pratite trendove, već birate ono što pristaje vašoj inteligentnoj ličnosti.

7. Bordo karmin - stabilnost

Bordo karmin - stabilnost
Foto: lippiehippie.com
Žene koje se opredeljuju za ovu boju stoje čvrsto na zemlji i znaju šta žele od života i koji su njihovi ciljevi. Nikada neće ostati nedorečene, ali se svakako neće truditi da budu u centru pažnje.

8. Crveni karmin - strast

Crveni karmin - strast
Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com
Vi, baš kao i žene koje nose karmin boje šljive volite pažnju. Pažnja vam prija i vi nastojite da je privučete na sebe na bilo koji način. Takođe nemate problem da iskažete svoje mišljenje, pa čak i kada bi vas drugi čudno gledali.

9. Žene koje ne nose karmin ne troše svoje vreme bespotrebno

Žene koje ne nose karmin ne troše svoje vreme bespotrebno
Foto: cdn.skim.gs
Ove žene se osećaju prijatno u svojoj koži i uopšte nemaju potrebu za ulepšavanjem. Baš zbog ovolike samouverenosti ih ni na koji način ne smete olako shvatiti. Verujte nam, sa ovakvom ženom ne želite raspravu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email