None
10 0 1 6

Sipala je rakiju u svoje nove cipele, a onda ih je napunila toalet papirom. Kada ih je ujutru obula, pomislila je da ih je neko zamenio preko noći. Neverovatno!

Podeli
Stil i moda
Helena S.
Stil i moda
Oct 17, 2016

Bilo da ste muškarac ili žena, vaša stopala će sigurno patiti kada treba da razgazite novu obuću. Stavite tačku na bol. Uz pomoć ovih trikova moći ćete da uživate u svojim novim cipelama kao da su napravljene specijalno za vas.

1. Klasični flasteri

Klasični flasteri
Foto: brightside.me
Ovo je veoma jednostavan trik. Sprečiće trenje i žuljeve, posebno kada nosite štikle. Zalepite samo malo veći flaster na ugrožena mesta kako se ne bi pomerao.

2. Debele čarape i toplota

Debele čarape i toplota
Foto: brightside.me
Obujte par debelih čarapa i zatim vaše omiljene cipele. Ugrejte ih fenom i tako hodajte okolo dok se ne ohlade. Ponovite proces ako je potrebno. Materijal od kojeg su napravljene cipele širi se pod dejstvom toplotee, a cipele postaju fleksibilnijije i mekše. Imajte na umu da ovo deluje samo na prirodnim materijalima kao što je koža.

3. Talk ili puder za bebe

Talk ili puder za bebe
Foto: brightside.me
Puder može smanjiti silu trenja na površini stopala. Nanesite malo pudera pre nego što obujete cipele i ako ne nosite čarape, proverite da vam noge nisu mokre.

4. Rol-on ili dezodorans u stiku

Rol-on ili dezodorans u stiku
Foto: brightside.me
Najčešće pogođene zone na nogama su bočne ivice, petne kosti i prsti. Kako biste uklonili trenje između cipela i stopala, nanesite malo rol-on dezodoransa ili stika na problematične oblasti.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email