None
10 0 1 6

Evo kako da naučite da razlikujete originalnu torbu od obične kopije sa buvljaka

Podeli
Stil i moda
Milica P.
Stil i moda
Sep 27, 2016

Kada želite da kupite novu torbu, setite se da prodavci ponekad hoće da vam prodaju veoma dobru repliku ili, u nekim slučajevima, pristojnu lažnu kopiju nekog dizajnera. Zato morate obratiti pažnju na detalje. Ovo je koristan vodič koji će vas naučiti kako da izaberete pravu stvar.

Obratite pažnju na detalje

Obratite pažnju na detalje
Foto: brightside.me
Svaki predmet proizveden od strane bilo kog svetski poznatog brenda veoma pažljivo se proverava pre puštanja u prodaju. Sve bi trebalo da bude savršeno, tako da ako prodavci pokušaju da vas ubede da je greška proizvođača, ne verujte mu. Ne postoji tašna sa greškom svetski poznatih proizvođača.

Kopče, dugmad i rajsferšlusi

Kopče, dugmad i rajsferšlusi
Foto: brightside.me
Obratite posebnu pažnju na male stvari kao što su metalne kopče, dugmad, patent ručke, pločice i slično, jer njihov kvalitet treba da bude savršen. Oni, pored toga, treba da imaju broj ili natpis na sebi, koji je takođe znak prepoznavanja.

Materijal

Materijal
Foto: brightside.me
Poznati brendovi ne koriste grubu kožu. Predmeti sa kožnim ivicama ne bi trebalo da budu masni ili lepljivi. Neke ručke mogu biti mekane i fleksibilne, ali zadržavaju svoj oblik u svakom slučaju.

Naziv brenda

Naziv brenda
Foto: brightside.me
Ponekad se toliko zadubite u proizvod da ne primetite najbitnije - naziv brenda, koji može biti štampan različitim fontovima, mutnim slovima ili čak imati greške u pisanju. Oznake i etikete uvek odaju.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email