None
10 0 1 0

10 brzih i fenomenalnih frizura koje će učiniti da izgledate daleko mlađe nego sto zapravo jeste

Podeli
Stil i moda
Milena J.
Stil i moda
Mar 24, 2016

Frizura može definisati vaš starosni izgled. Na to može uticati oblik šiški, ili način na koji ste pustili ili skratili kosu. Pogledajte ovih 10 primera i odaberite onaj koji će vama najbolje pristajati!

1. Kosa do ramena

Kosa do ramena
Foto: pinimg.com
Ako imate dugu kosu celog života, skratite je do ramena. Ovo će učiniti da izgledate 10 godina mlađe. Sveže žene ovo urade kada im dosadi duga kosa.

2. Frizura u stilu Mišel Fajfer

Frizura u stilu Mišel Fajfer
Foto: tqn.com
Ova frizura je savršena za žene koje imaju crte lica kao ona. Prednji deo kose skratite do ramena, a zadnji deo neka bude kraći za 1 cm, kako bi bilo zanimljivije.

3. Ravna kosa

Ravna kosa
Foto: slodive.com
Ravna kosa i razdeljak na sredini su odlična kombinacija za žene sa okruglim ili četvrtastim licem. Ovako ćete izgledati mnogo mlađe!

4. Talasasta kosa

Talasasta kosa
Foto: hbz.h-cdn.co
Ako imate prirodnu ili talasastu kosu, pustite je da se ponaša prirodno. Što prirodnije izgleda, to ćete vi mlađe delovati.

5. Dugački paž

Dugački paž
Foto: unique-haircuts.com
Kosa bi trebalo da bude negde između ramena i brade. Ako već imate paž frizuru, onda eksperimentišite sa dužinom.

6. Šiške

Šiške
Foto: prettydesigns.com
Ako imate istu dužinu kose neko duže vreme, skratite šiške. Automatski ćete drugačije izgledati. Šiške će istaći vaše oči, a ako imate kovrdžavu kosu, obratite pažnju da ih ne skratite previše.

7. Kratka kosa

Kratka kosa
Foto: cablecarcouture.com
Ako želite da istaknete karakteristike svog lica, vreme je da skolite kosu sa puta. Iako je ovo drastična promena, trebalo bi da smognete hrabrosti da ovo učinite. Delovaćete mlađe i dobićete na samopuzdanju.

8. Neobavezna punđa

Neobavezna punđa
Foto: cdni.condenast.co.uk
Ukoliko želite da delujete elegantno, ali i opušteno, ova punđa je savršeno rešenje. Gornji deo kose vežite u punđu, a donji deo pustite da slobodno pada.

9. Asimetrični paž

Asimetrični paž
Foto: ivillage.ca
Ako imate okruglo ili četvrtasto lice i kosu srednjeg volumena, ova frizura je idealna za vas! Uzimajte što manje pramenove kose kako bi lokne bile definisanije.

10. Punđa

Punđa
Foto: camilacoelho.com
Punđa i puštene šiške će slati oštre vibacije. Delovaće kao da imate puno samopouzdanja, i kao da je ceo svet vaš. Nemojte se ustručavati!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email