None
10 0 1 6

DAME, NE DOZVOLITE DA VAS PREVARE: Ovako ćete razlikovati prave parfeme od lažnih

Podeli
Stil i moda
Milica R.
Stil i moda
Oct 18, 2016

Velika je verovatnoća da ćete naići na lažni parfem čak i na policama velikih prodavnica i ovo ne samo da može da vas učini uznemirenim zbog bačenog novca već može štetiti vašem zdravlju. Srećom, postoji nekoliko znakova kako lako možete da prepoznate falsifikat.

1. Proverite pakovanje

Proverite pakovanje
Foto: bubr.ru
Autentični parfemi obično imaju celofan koji je prilično debeo i savijen besprekorno, tako da čvrsto može da pridržava kutiju. Nepravilno umotan celofan, sa druge strane, predstavlja izdajnički znak falsifikovanih parfema.

2. Šavovi bez mane

Šavovi bez mane
Foto: pinterest.com
Ako je plastična ambalaža parfema kutije zapečaćena na ružan način (šav je širok više od 5 mm i ima višak lepka) onda parfem nije autentičan. Omot od originalnog parfema uvek ima besprekorne šavove.

3. Kartonska kutija

Kartonska kutija
Foto: mirtesen.ru
Prava ambalaža napravljena je od kvalitetnog kartona i dizajnirana je da zaštiti bocu od oštećenja. Zato u kutiji postoji posebna konstrukcija koja drži bocu parfema na mestu.
Karton treba da bude beo, ne sivkast.

4. Oznake i natpisi

Oznake i natpisi
Foto: bubr.ru
Pogledajte zlatni krug. Strelica na desno uvek treba da je tamnija od strelice koja pokazuje na levo. Kada kupujete parfem, ne ustručavajte se da proverite sajt proizvođača u potrazi za dodatnim informacijama kako izgleda pakovanje. Čak i najmanji neslaganje znak je falsifikata.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email