None
10 0 1 0

Ako ne znate kakvu frizuru da napravite za novogodišnje slavlje, OVO su najelegantnije i najbrže ideje koje će učiniti da budete u centru pažnje cele noći! (od broja #8 nema lepše)

Podeli
Stil i moda
Maki S.
Stil i moda
Dec 30, 2016

Jutra su uvek zauzeta za devojke - ustajanje, tuširanje, šminkanje, oblačenje - i svaka od vas bi želela da ima dodatno vremena da može da se posveti frizuri. Ovo su neke od najfanstastičnijih frizura koje možete napraviti u vrlo kratkom periodu!

1. Riblja kost pletenica

Riblja kost pletenica
Foto: zeppfeed.com
Da biste napravili ovu frizuru, podelite kosu na dva dela i uvijte kao što je prikazano na slici. Nakon što su obe strane uvijene, spojite ih i napravite opušteni rep ispod toga. Vežite gumicu i pratite istu proceduru dalje za dužinu. Završite tako što ćete dodati svoj omiljeni modni detalj.

2. Visoka punđa

Visoka punđa
Foto: zeppfeed.com
Pretvorite svoju neurednu punđu u visoku i napravite lep izgled. Vežite kosu u rep i uvijte je u punđu. Vežite je gumicom za kosu i dodajte ukosnice kako biste je osigurali.

3. Slatka punđa od dela kose

Slatka punđa od dela kose
Foto: zeppfeed.com
Pratite ovaj jednostavan stil i dobićete prelep izgled ujutru. Uzmite dva pramena kose, upletite ih pozadi i vežite u čvor. Stavite ukosnice kako kosa ne bi skliznula.

4. Uvijeni rep

Uvijeni rep
Foto: zeppfeed.com
Umesto običnog svakodnevnog repa, uvijte kosu na način prikazan na slici i dobićete novi izgled. Na kraju naprskajte sprej za kosu.

5. Punđa od pletenice

Punđa od pletenice
Foto: zeppfeed.com
Napravite šarmantan izgled uz pomoć punđe od pletenice. Skupite kosu u niski rep i podelite na dva dela - ispod centra i iznad gumice. Napravite pletenicu kroz rep, urolajte i zakačite ukosnicama.

6. Lepi umetak za kosu

Lepi umetak za kosu
Foto: zeppfeed.com
Jednostavno doprinesite novom izgledu tako što ćete koristiti lepe umetke za kosu na običnom repu.

7. Oštra pletenica

Oštra pletenica
Foto: zeppfeed.com
Vežite kosu u labavi rep i napravite pletenicu. Lagano napravite malu rupu u kosi, provucite pletenicu kroz nju i umotajte je okolo. Pričvrstite ukosnicama i naprskajte lak za kosu.

8. Uvrnuti rep

Uvrnuti rep
Foto: zeppfeed.com
Kako biste napravili ovu frizuru, uvijte deo kose gumicom. Ispod napravite još jedan rep i nastavite da ih pravite do kraja. Kako biste dobili prirodan izgled, pređite prstima kroz sredinu repa i očešljajte krajeve.

9. "Igra prestola" pletenice

"Igra prestola" pletenice
Foto: zeppfeed.com
Kako biste napravili ovu pletenicu inspirisanu "Igrom prestola", podelite srednji deo kose i napravite dve francuske pletenice. Povucite ih unazad i vežite gumicom. Uzmite mali pramen kose sa dna i upletite ga sa pletenicama. Lagano prođite prstima kroz kosu i dobićete prirodan izgled.

10. Vodopad pletenica

Vodopad pletenica
Foto: zeppfeed.com
Kombinacija vodopada i pletenice vezane u punđu je sjajna kombinacija. Za ovu frizuru razdvojte kosu od levog uveta i vežite zadnje deo kose. Razdvojte na dva dela prednji deo i stavite šnalu. Napravite vodopad pletenicu i vežite gumicom. Napravite francusku pletenicu na prednjem delu kose i kombinujte je sa vodopad pletenicom. Na kraju napravite rep od pletenica i zamotajte kosu u punđu.
Image source: zeppfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email