None

10 predivnih manikira koji su POTPUNI HIT ovog leta po celom svetu

Podeli
Stil i moda
Dragana P.
Stil i moda
Jun 14, 2016

Dizajn noktiju ima svoje stilove i trendove koji se menjaju svake sezone. Ovog leta u modi su neonske boje i šareni dizajn. Ako volite i pratite ove trendove i želite da usavršite manikirski dizajn, onda je ovaj članak svakako za vas.

1. Čisto beli lak za nokte

Čisto beli lak za nokte
Ovaj jednostavan manikir u trendu je svake sezone i posebno je lep kada je letnje vreme, a vi dobijete bronzano osunčanu boju tela. Bela boja noktiju je svakako uvek hit.

2. Mornarski dizajn

Mornarski dizajn
Ovaj dizajn je takođe moderan svake sezone, ali ovog leta variraće u drugim bojama kao što su roze/bela, žuta/bela ili možda narandžasta/bela. Ako želite da imate dizajn noktiju kao na slici, onda će vam trebati roze i beli lak, šljokice i nalepnice. Namažite nokte roze i belim lakom, napravite pruge, dodajte šljokice i na kraju premažite mornarski znak.

3. Neonske boje

Neonske boje
Ovaj dizajn je svakako u modi ovog leta. Ako želite da imate isti dizajn kao na slici, potrebno je da imate lak roze, bele i crne boje i četkicu za završno premazivanje. Možete koristiti i žutu boju umesto roze.

4. Neonsko šareni dizajn

Neonsko šareni dizajn
Ako ne možete da se odlučite za jednu boju, probajte više njih! Za ovakve nokte vam je potrebno više lakova različitih boja, kvadratne nalepnice i crni lak za nokte. Nokte prvo premažite crnom bojom i zatim dodajte šarene kvadratiće. Na kraju samo uklonite nalepnicu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email