None
10 0 1 0

10 predivnih manikira koji su POTPUNI HIT ovog leta po celom svetu

Podeli
Stil i moda
Dragana P.
Stil i moda
Jun 14, 2016

Dizajn noktiju ima svoje stilove i trendove koji se menjaju svake sezone. Ovog leta u modi su neonske boje i šareni dizajn. Ako volite i pratite ove trendove i želite da usavršite manikirski dizajn, onda je ovaj članak svakako za vas.

1. Čisto beli lak za nokte

Čisto beli lak za nokte
Foto: ilyke.co
Ovaj jednostavan manikir u trendu je svake sezone i posebno je lep kada je letnje vreme, a vi dobijete bronzano osunčanu boju tela. Bela boja noktiju je svakako uvek hit.

2. Mornarski dizajn

Mornarski dizajn
Foto: ilyke.co
Ovaj dizajn je takođe moderan svake sezone, ali ovog leta variraće u drugim bojama kao što su roze/bela, žuta/bela ili možda narandžasta/bela. Ako želite da imate dizajn noktiju kao na slici, onda će vam trebati roze i beli lak, šljokice i nalepnice. Namažite nokte roze i belim lakom, napravite pruge, dodajte šljokice i na kraju premažite mornarski znak.

3. Neonske boje

Neonske boje
Foto: ilyke.co
Ovaj dizajn je svakako u modi ovog leta. Ako želite da imate isti dizajn kao na slici, potrebno je da imate lak roze, bele i crne boje i četkicu za završno premazivanje. Možete koristiti i žutu boju umesto roze.

4. Neonsko šareni dizajn

Neonsko šareni dizajn
Foto: ilyke.co
Ako ne možete da se odlučite za jednu boju, probajte više njih! Za ovakve nokte vam je potrebno više lakova različitih boja, kvadratne nalepnice i crni lak za nokte. Nokte prvo premažite crnom bojom i zatim dodajte šarene kvadratiće. Na kraju samo uklonite nalepnicu.

5. Roze i narandžasta

Roze i narandžasta
Foto: ilyke.co
Ove dve boje su lepa kombinacija koja je savršena za letnje vreme. Potrebni su vam lakovi zlatne, bele, roze i narandžaste boje. Potrebni su vam i zlatni ukrasi, četkica za bojenje krugova i ivica i završni premaz.

6. Mermerni dizajn

Mermerni dizajn
Foto: ilyke.co
Ovaj dizajn je bio hit prošle godine, ali ove godine još više! Ova tehnika bojenja svaki put će biti drugačija. Prvo je potrebno da namažete nokte belom bojom, zatim dodate boju po želji, dodate malo vode i pomešate čačkalicom. Za bolji efekat koristite crnu, svetlo plavu ili svetlo sivu boju.

7. Ombre dizajn

Ombre dizajn
Foto: ilyke.co
Šareni ombre je hit ovog leta. Za ovakve nokte potreban vam je sunđer, roze, ljubičasti i svetlo plavi lak za nokte. Prvo obojite nokte plavom bojom, a zatim dodajte na sunđer roze, ljubičaste i plave pruge. Tapkajte sunđerom dok ne dobijete savršeni ombre efekat i na kraju dodajte sjaj za nokte radi lepšeg izgleda.

8. Cvetni dizajn

Cvetni dizajn
Foto: ilyke.co
Ovaj cvetni hit treba da ima ukomponovane boje noktiju i boje cveća. Za dizajn kao na slici potreban vam je lak plave, bež, crne i bele boje. Prvo namažite nokte belom bojom i zatim četkicom dodajte tačke za cvet. Crnim lakom dodajte tačku u centru cveta. Ponovite postupak na ostalim noktima.

9. Pastelna galaksija

Pastelna galaksija
Foto: ilyke.co
Dizajn tamne galaksije bio je hit prošle zime, dok je ovo letnja varijanta. Potrebne su vam pastelne boje i sunđer. Oslikajte svoje nokte pastelno ljubičastom bojom i sunđerom nanesite ostale tapkanjem. Dodajte sjaj za bolji efekat.

10. Bela i zlatna kombinacija

Bela i zlatna kombinacija
Foto: ilyke.co
Bela, zlatna i bež boja savršena su kombinacija za ovo leto. Možete ih kombinovati na različite načine. Potrebne su vam dve boje, bela i bež, kao i sjaj za nokte. Dodajte šljokice kako bi efekat bio lepši.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email