None
10 0 1 0

Evo koju garderobu morate da izbacite iz ormara posle 40. rođendana

Podeli
Stil i moda
Predrag J.
Stil i moda
May 22, 2018

Vreme leti, i ne samo se moda menja, već i mi takođe. Sa godinama, garderoba koja čini da izgledamo kao milion dolara ne može biti ista. Modni stilisti i eksperti za modu kažu da na određene odevne komade možete slobodno da zaboravite nakon 40. godine. Pogledajte veoma pažljivo. Možda još uvek nosite neki od odevnih predmeta sa ove liste, a to ne bi trebalo.

1. Redovno nošenje klač tobica

Redovno nošenje klač tobica
Foto: brightside.me
Mlade devojke mogu da nose klač torbice kao svakodnevni aksesoar. Nakon 40. godine, bolje je da ih nosite samo u specijalnim prilikama. Dajte prednost mini torbama običnim danima.

2. Narukvice sa privescima

Narukvice sa privescima
Foto: brightside.me
Često su ove narukvice veoma važne njihovim vlasnicima zbog lepih uspomena na neke događaje ili voljene osobe. Međutim, ovaj tip aksesoara može izgledati detinjasto, pa je bolje da zaboravite na njih u odraslom dobu.

3. Čarape u jarkim bojama

Čarape u jarkim bojama
Foto: brightside.me
Samo školarke mogu da dozvole sebi da nose ovakve unihopke. Žena u njima može izgledati komično.

4. "Muški" duksevi

"Muški" duksevi
Foto: brightside.me
Tinejdžerke izgledaju sićušno i ranjivo u ovakvoj odeći: odrasla žena jednostavno ne izgleda dobro obučena u ovakvoj odeći. Bolje birajte gaderobu u vašoj veličini.

5. Bezoblični kardigani

Bezoblični kardigani
Foto: brightside.me
Ne postoji kardigan koji ne može da zameni dobro skrojen sako u neutralnoj boji. Zato slobodno kažite zbogom širokim bluzama i kardiganima.

6. "Tinejdžerske" haljine

"Tinejdžerske" haljine
Foto: brightside.me
Ako vam je haljina dobro stajala 10 godina i obasipani ste komplimentima, ne postoji garancija da će tako biti i nakon što pređete 40. godinu.

7. Odeća sa simbolima sportskih timova i muzičkih grupa

Odeća sa simbolima sportskih timova i muzičkih grupa
Foto: brightside.me
Ako ste zaista zagriženi za neki sportski tim, izbegavajte da nosite odeću sa njihovim logoom do sledeće utakmice. Međutim, ako kupujete odeću sa simbolima bendova ili sportskih ekipa samo zato što izgleda "kul", bolje ponovo razmislite.

8. Kape sa bućkama

Kape sa bućkama
Foto: brightside.me
Ovo je isti slučaj kao i unihopke u boji i postoji tanka linija između fascinacije i komedije.

9. Pantalone neodređene veličine

Pantalone neodređene veličine
Foto: brightside.me
Ovakve pantalone teško da ikome mogu dobo da stoje, uključujući žene preko 40. godina. Najbolje da zaboravite da uopšte postoje.

10. Japanke

Japanke
Foto: brightside.me
Nošenje japanki nije samo pitanje lepote već i zdravlja. Njihov mekani đon nije dobar za kretanje bo betonskoj džungli. Ako ih redovno nosite, možete imati zdravstvene probleme sa nogama.
Kada čitate ove peporuke, važno je da svaka žena prolazi kroz lične promene. Dok neke mogu da nose istu odeću godinama, druge na nju mogu da zaborave. Važno je da zapamtite da svaki aksesoar može da izgleda moderno, ako ga mudro izaberete.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email