None
10 0 1 0

10 prelepih frizura koje možete napraviti za bukvalno 10 sekundi

Podeli
Stil i moda
Sanja O.
Stil i moda
Aug 22, 2017

Naša frizura je važan deo svakodnevne rutine ulepšavanja. Svi volimo da isprobamo nove frizure s vremena na vreme. Ipak, često nemamo mnogo vremena za nameštanje kose, pa jednostavno vežemo kosu u rep ili ispletemo pletenicu. Zato vam mi otrkivamo 10 frizura koje možete lako napraviti čak i kada ste u najvećoj žurbi. Ućiniće da izgledate glamurozno, a bićete spremni za minut!

1. Polurep

Polurep
Foto: gymbuddynow.com
Podelite kosu na gornji i donji deo, pa gornji vežite gumicom. Onda prstima podelite gornji deo na dva dela, a kroz rupu provucite rep.

2. Rajf od kose

Rajf od kose
Foto: gymbuddynow.com
Ako vam je kosa napred naelektrisana, ovo je savršena frizura za vas. Odvojite prednji od zadnjeg dela kose, pa zadnji deo skupite u rep i podignite ga gore. Kosu koja vam je ostala napred pričvrstite na vratu, pa preko nje pustite kosu iz repa.

3. Obrnut francuski rep

Obrnut francuski rep
Foto: gymbuddynow.com
Očešljajte kosu i vežite nisko konjski rep. Uvrtite repe tako da dobijete polupunđu i pričvrstite ukosnicama.

4. Niska punđa od pletenice

Niska punđa od pletenice
Foto: gymbuddynow.com
Očešljajte dobro kosu da biste je razmrsili i vežite nisko rep. Napravite od repa opuštenu pletenicu pa je urolajte da dobijete punđu. Pričvrstite punđu ukosnicama da biste dobili šik izgled.

5. Frizura za kul devojke

Frizura za kul devojke
Foto: gymbuddynow.com
Podelite kosu, oa onda odvojite pramen od sredine kose ka centru čela. Uvrtite kosu nekoliko puta, zabacite unazad i pričvrstite ukosnicom. Naprskajte kosu lakom za uredan izgled.

6. Čupava punđa

Čupava punđa
Foto: gymbuddynow.com
Ovo je sjajna frizura za svaki dan. Vežite kosu u konjski rep i stavite rajf. Uvijte pa urolajte rep tako da dobijete punđu koju ćete pričvrstiti ukosnicama.Za vipe volumena, podignite kosu uz pomoć olovke.

7. Dupli konjski rep za mega volumen

Dupli konjski rep za mega volumen
Foto: gymbuddynow.com
Da biste običnom konjskom repu dali više volumena, podelite kosu na dva dela - jedan iznad, a drugi ispod ušiju, pa od svakog napravite konjski rep. Kada ste to uradili, očešljajte gornji rep tako da se stopi sa donjim, da bi vaša kosa izgledala gušće.

8. Uvij i zakači

Uvij i zakači
Foto: gymbuddynow.com
Očešljajte kosu da biste zagladili naelektrisane pramenove. Uzmite pramen sa jedne strane, uvijte ga i zakačite jednom ukosnicom, a drugu stavite preko nje tako da dobijete slovo X.

9. Traka za kosu

Traka za kosu
Foto: gymbuddynow.com
Pokupite zadnji deo kose i malo natapirajte da biste dobili na volumenu. Vežite kosu u konjski rep, pa stavite traku blizu linije kose i vežite je preko repa. Povucite malo rep iz trake, a kosu naprskajte lakom za kosu.

10. Balerina punđa

Balerina punđa
Foto: gymbuddynow.com
Napravite visok konjski rep, urolajte ga do pola, pa vežite gumicom. Prstima izvucite kosu da biste oblikovali punđu, a krajeve pričvrstite ukosnicama.
Image source: gymbuddynow.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email