None
11 0 1 7

DA LI STE ZNALI? Usne mogu otkriti vaš skriveni karakter za koji nikada niste znali da postoji... Saznajte koji vama pripada!

Podeli
Stil i moda
Cveta F.
Stil i moda
Dec 08, 2015

Usta povezujemo s komunikacijom, govorom i senzualnim užicima poput jela i odnosa s partnerom. One takođe otkrivaju naš odnos prema drugim ljudima u društvenim i ljubavnim vezama. Pročitajte šta veličina i oblik vaših usana otkrivaju o vašim kvalitetima. Na osnovu oblika usana možete mnogo toga da saznate o nekoj osobi, pa i o sebi. Nisu vam potrebne profajlerske sposobnosti niti veliko iskustvo sa ljudima da biste provalili kakav je nečiji karakter. Ukoliko želite bolje da spoznate sebe ili nekog drugog, dovoljno je da se zagledate u usne, jer će vam one mnogo toga reći.

Pune usne

Pune usne
Pune usne simbolizuju poverenje i hrabrost. Oni koji ih imaju u većini slučajeva mogu da reše složene situacije i zrače samopouzdanjem. Osim toga, osobe sa punim usnama su uglavnom duhovite i znaju dobro da se zabavljaju.

Tanke usne

Tanke usne
Foto: myfashionwants.com
Praktična ste osoba, ali nesigurna. Verovatno patite od kompleksa niže vrednosti. Mirna ste i staložena osoba kojoj je izuzetno stalo do detalja. Iako delujete sramežljivo i volite da se držite po strani, kada su velike borbe i rasprave u pitanju, iz njih izlazite kao pobednik. Tanke usne su karakteristične za intuitivne, mirne i uravnotežene osobe koje su svesne i najmanjih detalja. Mogu posmatrati situaciju iz pozadine, ali napraviti pravi korak kada je to potrebno. Osetljivi izgled ovakvih usana može nas dovesti u zabludu, budući da deluju sramežljivo i preskromno, ali to je zapravo njihovo tajno oružje za pobedu u teškim situacijama, a obično izlaze kao pobednici iz svih rasprava i borbi. Osobe sa tankim ustima pune su ljubavi i vrlo su nežne samo ako uspete da ih uverite u vašu vernost i iskrenost.

Široke usne

Široke usne
Foto: dailymail.co.uk
Perfekcionista ste, društveni ste tip i imate puno prijatelja sa različitim interesovanjima. Osobe sa širokim usnama su uspešne, talentovane i vole da drže sve konce u svojim rukama.

Okrugle usne

Okrugle usne
Foto: weheartit.com
Vi ste živahna i šarmantna buntovna osoba sklona žestokim ljubavnim avanturama.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email