None
7 0 1 0

VEŽBAJTE KOD KUĆE: 6 vežbi za zategnutu unutrašnju stranu butina

Podeli
Sport
Milica P.
Sport
Oct 25, 2015

Naporno, ali isplativo! Rezulati su garantovani!

Uglavnom žene imaju problema sa unutrašnjom stranom butina. Ovih šest poteza će vam pomoći da zategnete butine i da se osećate sigurno u vašim omiljenim suknjama i haljinama.

Zato na noge i počnite sa ovim vežbama!

Vežba br. 1

Vežba br. 1
Ova vežba je neverovatna za vaše noge i unutrašnju stranu butina. Jednostavno zauzmite pozu sa razmaknutim nogama i držite ruke ispred grudi tokom vežbe zbog ravnoteže. Levo koleno je savijeno, čučanj dole i polako klizite desnom nogom u stranu. Dok polako ispravljate nogu, gurnite desnu nogu nazad. Uradite 3 seta po 10 ponavljanja sa svakom nogom.

Vežba br. 2

Vežba br. 2
Lezite na jednoj strani, držite donju nogu ravno, dok je druga noga savijena. Ruka je ispod glave i koleno je na podu. Podižite nogu i udahnite i izdahnite uz istovremeno spuštanje noge dole. Držite telo mirnim dok radite ovu vežbu. Potrebno je 10 ponavljanja na svakoj strani.

Vežba br. 3

Vežba br. 3
Ova vežba pored toga što zateže unutrašnju stranu butina, pozitivno utiče na mišiće ruku. Podignite ruke u visini ramena sa savijenim laktovima. Čučanj sa savijenim kolenima i neka noge ostanu stisnute zajedno. Podignite ruke iznad glave čučeći, a zatim povratak na početni položaj. Dovoljno je da uradite 15 ponavljanja.

Vežba br. 4

Vežba br. 4
Lezite na leđa, sa savijenim kolenima, a stopalima se oslonite na tlo. Postavite loptu ili prsten za tonus mišića između svojih nogu. Uradite most, a zatim se spustite sa loptom između nogu, 20 puta, bez spuštanja ili podizanja karlice. Potrebno je 3 seta ove vežbe.

Vežba br.5

Vežba br.5
Stanite sa skupljenim nogama i raširite ruke. Podignite desnu nogu, ljuljajte je ispred leve i zatim vratite nazad. Koristite svoju levu nogu da održite ravnotežu. Potrebno je 3 seta po 10 ponavljanja.

Vežba br.6

Vežba br.6
Lezite na leđa. Ispružite ruke dok držite loptu između nogu. Krenite tako što podižete obe ruke i noge prema plafonu. Dodajte loptu rukama između vaših nogu i onda spustite noge na pod. Potrebno je da uradite dve serije po 10 ponavljanja.


(fokuzz.com / zenskimagazin.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email