None
4 0 1 0

VEŽBAJTE KOD KUĆE: Borite se protiv celulita uz ove 3 vežbe

Podeli
Sport
Milica P.
Sport
Oct 25, 2015

98% žena ima problem sa celulitom, a ovo se najefikasnije vežbe protiv njega!

Grudvice nalik kori pomorndže ne izgledaju atraktivno, a mnoge studije tvrde da je pojava celulita prouzrokovana lošom cirkulacijom. Postoji način da se otarasite celulita i poboljšate cirkulaciju. Sve što vam je potrebno je foam roller - penasti valjak. Penasti valjak utiče na istezanje mišićne fascije i uklanjanje žarišnih tačaka (čvorova) što omogućava bolju cirkulaciju krvi kroz telo, i brži oporavak mišića nakon treninga.

Penasti valjak vam pomaže da poboljšate cirkulaciju, snabdete kiseonikom krv i oslobodite se celulita.

Isprobajte ova 3 poteza koji će vam pomoći da se rešite celulita:

Masiranje butina!

Masiranje butina!
Ova vežba će ublažiti naslage u gornjim oblastima na nogama. Sedite na pod, podignite zadnjicu i postavite sunđerasti valjak iza gornjeg dela butina. Stavite ruke na podu kao podršku. Podignite svoje telo. Počnite da gurate svoje telo gore i dole tako da se valjak kreće na butinama. Ponovite 10 puta.

Hip-roll

Hip-roll
Ova vežba će vam pomoći da se rešite celulita sa oblasti kukova. Lezite na desnoj strani i postavite sunđerasti valjak ispod desnog kuka, zadržavajući vašu desna nogu ispravljenom. Savijte levo koleno i stavite levu nogu na terenu za podršku. Ispravite desnu ruku i počnite sa podizanjem svog torza. Ponovite ovu vežbu 10 puta, a zatim uradite vežbu levom nogom.

Rešite se celulita sa zadnjice!

Rešite se celulita sa zadnjice!
Ova vežba će vam pomoći da smanjite debljinu vaše zadnjice. Sedite na penasti valjak, stavite dlanove iza tela za ravnotežu i pete na pod. Okrenite kolena na desnoj strani, a zatim se krećite kukovima i kolenima prema levo. Potrebno je 8-10 ponavljanja.

Pored ovih vežbi, preporučujemo da koristite tretmane sa kokosovim uljem da se rešite celulita. Takođe, veoma je važno da imate zdravu ishranu, pravilnu hidrataciju tela i redovno vežbate.


(fokuzz.com / zenskimagazin.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email