None
9 0 1 0

9 poznatih muškaraca za koje bi svaka žena ovog sveta dala SVE da nisu gej

Podeli
Poznati
Jasna S.
Poznati
Jun 04, 2016

Ostaćete bez reči kada vidite ovu listu poznatih ličnosti koji su otkrili javnosti da su gej i time, nažalost, slomili mnoga ženska srca širom sveta!

1. Zahari Kvinto

Zahari Kvinto
Foto: ilyke.co
Za njegove obrve i zgodnu vilicu vredi umreti. Međutim, ova zvezda iz "Američke horor priče" slomila je srca mnogih devojaka kada je 2011. godine objavio svoje opredeljenje. To je za žene teško palo kao da su počinile neki zločin.

2. Met Bomer

Met Bomer
Foto: ilyke.co
Met se 2011. godine oženio za izdavača Sajmona Holsa i imaju 3 sina, koja su dobili surogatnim putem. Prvi put je javno priznao da je gej 2012. godine na dodeli humanitarnih nagrada.

3. Riki Martin

Riki Martin
Foto: ilyke.co
Ako ste ikada zamišljali Rikija kako vam peva na uvo, onda ćete biti razočarani kada budete čuli da je zainteresovan samo za muškarce.

4. Čejin Džekson

Čejin Džekson
Foto: ilyke.co
Ovaj glumac i pevač je vrlo atraktivan, a pritom nikada nije pevao romantične pesme ženama. Zašto svi kreativni i talentovani ljudi moraju biti gejevi?

5. Grejem Norton

Grejem Norton
Foto: ilyke.co
Dame, budimo iskreni, nije tako lako naći ljude sa dobrim smislom za humor. Norton ima sve. Nažalost, nije dostupan za vas.

6. Nil Patrik Haris

Nil Patrik Haris
Foto: ilyke.co
On ima sjajan smisao za humor i duhovitost, da mnoge žene postanu jako ljubomorne kada se ispostavi da je gej i da je rezervisan samo za muškarce.

7. Džonatan Grof

Džonatan Grof
Foto: ilyke.co
Hiljade devojaka volele bi da se nađu u njegovom zagrljaju. Međutim, on je gej i to je tako nepravedno. Kada je život i bio pravedan i jednostavan?

8. Tim Kuk

Tim Kuk
Foto: ilyke.co
On je briljantan, ima ubedljive argumente i vrlo je uticajan. Direktor je firme "Apple", koji je jedan od najmoćnijih brendova u svetu tehnologije. On je superbogat i izgubljeni dragulj za sve žene sveta.

9. Mark Džejkobs

Mark Džejkobs
Foto: ilyke.co
Ovaj talentovani modni dizajner je vrlo šarmantan i mogao bi da zavede bilo koju devojku. Ali rezervisan je samo za muškarce.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email