None
14 0 1 0

14 prelepih poznatih žena sa kojima se Bred Pit zabavljao ili viđao u tajnosti (broj #13 će vas ostaviti širom otvorenih usta)

Podeli
Poznati
Mira M.
Poznati
Oct 28, 2016

Razvod Breda i Anđeline je nešto o čemu svi pričaju ovih dana. Ljubav savršenog para se završila, iako niko nije verovao da će se to ikada desiti. Budućnost će pokazati šta će biti sa njima, a za to vreme podsetite se Bredovih bivših ljubavi!

1. Dženifer Aniston

Dženifer Aniston
Foto: diarioshow.com
Bred Pit je bio u braku sa Dženifer Aniston 5 godina, a pre braka zabavljali su se 2 godine. Smatra se da je razlog njihovog razvoda Anđelina Džoli i nesporna hemija između njih za vreme snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine, a iste godine su se i razveli. Međutim, kako Aniston i Pit tvrde, jednostavno im nije išlo.

2. Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou
Foto: twitter.com
Oboje plavi, sa plavim očima, imali su sličnu frizuru i slično se oblačili za vreme njihove trogodišnje veze. Zaljubili su se za vreme snimanja filma "Sedam" a sada su i dalje dobri prijatelji. "Definitivno sam se zaljubila u njega. Bio je tako divan i sladak. Ja nisam bila spremna, a on je bio previše dobar za mene." - rekla je Gvinet

3. Kristina Eplgejt

Kristina Eplgejt
Foto: radaronline.com
Nije toliko poznato da su se njih dvoje zabavljali još davne 1989. godine. Ona je mu je bila pratilja na dodeli MTV nagrada, ali je događaj napustila sa drugom osobom. Ona je kasnije priznala da to i nije bila najbolja odluka, u to vreme je ona bila popularnija od njega.

4. Džulija Ormond

Džulija Ormond
Foto: pinterest.com
Bred u Džulija s bili u vezi 1994. godine, nakon snimala filma "Legenda o jeseni", gde su takođe glumili par. Iako veza nije trajala dugo, Džulija uvek govori sve najbolje o Bredu: "Bilo mi je fascinantno kako je on u srcu tipski glumac, koji je umeo da pozira, ali je i razumeo i svog lika.

5. Đina Dejvis

Đina Dejvis
Foto: hdimagelib.com
Jedan od najbitnijih filmova u njegovoj karijeri je svakako "Telma i Luis", koji je snimljen 1991. godine. Ova uloga donela mu je popularnost i razne ponude. Na snimanju filma Đina i on tajno su se zabavljali.

6. Kler Forlani

Kler Forlani
Foto: imgur.com
Ukoliko ste primetili šablon, pretpostavićete da su se upoznali tokom snimanja filma. Taj film je "Upoznajte Džoa Bleka". Bili su u vezi oko godinu dana, a smatra se da mu je Dženifer Aniston bila rame za plakanje nakon što ga je Forlani ostavila.

7. Tandi Njuton

Tandi Njuton
Foto: eonline.com
Sa njom se zabavljao 1994. iste godine kada se zabavljao i sa Džulijom Ormond. Naravno, upoznali su se na snimanju filma "Intervju s Vampirom".

8. Demi Mur

Demi Mur
Foto: notinerd.com
Iako ovo nije bilo javno objavljeno ili potvrđeno, smatra se da su se zabavljali 90-ih. Demi Mur je verovatno jedina koja bila popularna koliko i on. Nećete verovati, nisu snimali fiml zajedno!

9. Džulijet Luis

Džulijet Luis
Foto: diaforetiko.gr
Bili su zajedno 3 godine tokom 90-ih i zapravo glumili zajedno u dva filma "Premlada za smrt" i "Kalifornija". Luis je tada imala 17 godina, a kasnije je rekla: "Ne mogu ništa reći ili otkriti o Bredu što bi jednu inteligentnu osobu interesovalo. Tada sam bila mlada, išla sam u srednju školu, od tada je prošlo mnogo vremena. Bila je to lepa veza sa duhovitim i inteligentnim momkom. Onda se završilo, a on je postao veoma popularan."

10. Elizabet Dajli

Elizabet Dajli
Foto: eightiess.tumblr.com
Veza između Pita i ove glumice je bila kratka i nikada nije bila javna. Nikada je nisu komentarisali, ni dok su bii zajedno, a ni kasnije. Njhove fotografije iz kasnih 80-ih pokazuju da je nečeg među njima ipak bilo.

11. Katja von Garnier

Katja von Garnier
Foto: vov.vn
Bili su kratkoj vezi kasnih 90-ih i kada su ih videli da pričaju 2009. na premijeri filma "Prokletnici" počela su govorkanja o njihovoj aferi, ali su se ubrzo i završila. Nemačka režiserka ima visoko mišljenje o Pitu, a izgleda je takvo mišljenje obostrano.

12. Šelejn Makol

Šelejn Makol
Foto: popsugar.com
Upoznali su se na snimanju serije "Dalas" kada je Mekolova imala samo 15 godina, a Pit 25. Nikada nije potvrđeno, ni javne ni brojne fotografije njih na internetu nisu pravi dokaz, ali je jasno da su bili bliski. Mekolova je prestala tada da se bavi glumom, a nama je drago što je Bred postupio drugačije.

13. Robin Givens

Robin Givens
Foto: lady.tsn.ua
Bili su kratko zajedno 80-ih, tada je Givensova bila žena Majka Tajsona, kojem izgleda nije smetalo da mu žena ima aferu sa Bredom Pitom. Rekao je: "Nema nikog kod kuće, ja je ostavljam samu, a tada se ona sastaje sa Bredom. On tada nije bio Bred Pit, bio je samo mali sladunjavi momak. Verovatno je svoje telo prodavao za novac, ili tako nešto, ne znam, ali je bio veoma lep."

14. Džil Šoulen

Džil Šoulen
Foto: elizabethelechi.com
Glumili su zajedno u filmu "Bežanje sa časova" 1989. godine samo 3 meseca. On ju je zaprosio, ali je ona raskinula sa njim. Kasnije je priznao: "Zvala me je u Los Anđelesu i plakala preko telefona, bila je usamljena, i to je bila prava drama. U tom trenutku ja sam imao 800$ i potrošio 600$ da bih kupio kartu iz Los Anđelesa do Mađarske, kako bih je video."
Image source: vorply.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email