None
14 0 1 9

VELIKI LJUDI SA JOŠ VEĆIM LIČNOSTIMA: Zanimljive činjenice koje niste znali o poznatim autorima!

Podeli
Poznati
Nadežda P.
Poznati
Jan 03, 2016

Neki od vaših omiljenih pisaca imaju neverovatne i potpuno strašne životne priče koje su im pomogle u oblikovanju, ne samo njih samih, nego i onoga što su napisali tokom godina. Predstavljamo vam neke od najneverovatnijih i najiznenađujućih činjenica o poznatijim autorima!

Stiven King

Stiven King
Foto: cdn.hark.com
Kada je Stiven King bio dečak, svedočio je smrti svog prijatelja kojeg je udario i ubio voz. Sada njegovo delo "Telo" (poznatije kao" Ostani kraj mene") možete videti u potpuno novom svetlu.

Road Dal

Road Dal
Foto: i.telegraph.co.uk
Road Dal, čovek koji je pisao o čokoladnim fabrikama i vešticama, zapravo je radio kao špijun tokom Drugog svetskog rata.

Dž.K. Rouling

Dž.K. Rouling
Foto: img3.wikia.nocookie.net
Ako ste se ikada zapitali zašto je Hagrid vozio motocikl, to je zato što je bio njegov lik bio baziran na realnoj ličnosti, bajkeru koga je Roulingova jednom upoznala.

Džon Grišam

Džon Grišam
Foto: readthehook.com
Džon Grišam je radio u Kongresu, u Misisipiju, kada je njegov prvi roman odbijen 28 puta pre nego što je neko konačno odlučio da ga objavi.

Daglas Adams

Daglas Adams
Foto: images.amcnetworks.com
Daglas Adams, autor romana "Autostoperski vodič kroz galaksiju", bio je prvi čovek u Ujedinjenom Kraljevstvu koji je kupio Mekov računar.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email