None
15 0 1 0

15 poznatih parova koji dokazuju da se prava i istinska ljubav NIKADA ne gasi (čudna životna priča broja #12 će vas rasplakati)

Podeli
Poznati
Dragana P.
Poznati
Sep 03, 2016

Ovih 15 parova su živi primer da ljubav može trajati zauvek samo ukoliko se mi sami potrudimo!

1. Meril Strip i Don Gamer

Meril Strip i Don Gamer
Foto: eastnews.ru
U braku su 38 godina. "Ne znam šta bih radila bez svog muža. Bila bih mrtva, barem emotivno, da njega nisam upoznala. On je najbolji!" - kaže Meril Strip.

2. Deni DeVito i Rea Perlman

Deni DeVito i Rea Perlman
Foto: eastnews.ru
U braku su 34 godine. Devito obožava svoju suprugu sa kojom je nekada glumio u pozorištu. Dve nedelje nakon upoznavanja počeli su da žive zajedno. Imaju troje dece, a njihova najstarija ćerka se bavi glumom, kao i njeni poznati roditelji.

3. Denzel i Poleta Vošington

Denzel i Poleta Vošington
Foto: eastnews.ru
U braku su 33 godine. Denzel i Polete su prošli kroz razne teške trenutke, ali su ostali jaki i i dalje se jako vole.

4. Opra Vinfri i Stedman Grejem

Opra Vinfri i Stedman Grejem
Foto: eastnews.ru
Opra Vinfri i Stedman Grejem su u braku 30 godina, ali se nikada nisu venčali. Par nije smatrao da je venčanje nužnim i smatraju da i da su u braku, ne bi bilo nikakve razlike u njihovom odnosu.

5. Tom Henks i Rita Vilson

Tom Henks i Rita Vilson
Foto: eastnews.ru
Tom Henks je svoju buduću suprugu upoznao na kastingu za film "Volunteers". Za razliku od svih pričljivih i opuštenih devojaka koje su bile na kastingu, Rita je bila drugačija, to se Henksu i najviše dopalo. U braku su 28 godina.

6. Majkl Foks i Trejsi Polan

Majkl Foks i Trejsi Polan
Foto: eastnews.ru
U braku su 28 godina. Trejsi je bila toliko zaljubljena u Majkla da je u samom startu prihvatila njega, čak i sa Parkinsonovom bolešću.

7. Džon Travolta i Keli Preston

Džon Travolta i Keli Preston
Foto: eastnews.ru
Ovaj par je uspeo da prevaziđe brojne probleme i prebrodi velike gubitke. Ove godine će proslaviti 25. godišnjicu braka.

8. Sting i Trudi Stiler

Sting i Trudi Stiler
Foto: eastnews.ru
U braku su 24 godine, a zajedno su 30 godina. Ovo je jedan od najprivrženijih parova, i danas se drže za ruke i govore jedno drugom koliko se vole.

9. Mišel Fajfer i Dejvid Keli

Mišel Fajfer i Dejvid Keli
Foto: eastnews.ru
Mišel je upoznala svog budućeg supruga dok je bila u procesu usvajanja deteta. Dejvid ju je posećivao i vodio brigu o bebi, a jednog dana Mišel je shvatila da više ne želi da ga pusti. Par je u braku 23 godine.

10. Hju Džekmen i Debora Li Furnes

Hju Džekmen i Debora Li Furnes
Foto: eastnews.ru
Par je u braku 20 godina. Džekmen je jednom prilikom izjavio da se zaljubio u njen karakter, a ne u njen fizički izgled, ali naravno da mu je bila i veoma privlačna.

11. Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Vil Smit i Džejda Pinket Smit
Foto: eastnews.ru
Par se upoznao 1995. godine na audiciji za ulogu njegove devojke u seriji "The Fresh Prince of Bel-Air". Ovaj par neprikosnoveno veruje jedno drugom. U braku su 19 godina.

12. Goldi Haun i Kurt Rasel

Goldi Haun i Kurt Rasel
Foto: eastnews.ru
Ovaj par je zajedno radio 1983. godine na filmu "Swing Shift" i od tada se nije razdvajao. "Nama ne treba brak. Mi ne poštujemo društvene norme, ali poštujemo jedno drugo!" - rekao je Kurt.

13. Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Sara Džesika Parker i Metju Broderik
Foto: eastnews.ru
Sara i Metju su prošli kroz veoma teške periode u svom braku, ali su naporno radili kako bi rešili svoje probleme, i uspeli su. U braku su 19 godina.

14. Felisiti Hafman i Vilijam H Mejsi

Felisiti Hafman i Vilijam H Mejsi
Foto: eastnews.ru
Par se upoznao dok je studirao, a venčali su se čak 15 godina kasnije. Ona kaže da njen suprug ima nekoliko pravila vezanih za brak i da ih oboje poštuju i zbog toga savršeno funkcionišu. Ovaj brak traje već 19 godina.

15. Dejvid i Viktorija Bekam

Dejvid i Viktorija Bekam
Foto: eastnews.ru
Mnogi se ovom braku dive već 17 godina. Imaju tri sina i jednu ćerku. Oni su pravi primer kako bi srećna porodica trebalo da izgleda.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email