None
13 0 1 8

13 poznatih ličnosti za koje retko ko zna da su iza kamera dripci i neopevani KRETENI (za broj #12 su svi mislili da je dobrica ali istina je POTPUNO drugačija)

Podeli
Poznati
Maki S.
Poznati
Jun 07, 2016

Nisu sve slavne ličnosti baš dobre osobe, čak ni prema svojim fanovima. Da li je to zbog slave ili nekih svojih ličnih problema? Ovo su neke od najgroznijih ljudi iz sveta muzike, filma i sporta.

1. Vilijam Šatner

Vilijam Šatner
Foto: ilyke.co
Čuveni Kapetan Kirk iz "Zvezdanih staza", Šatner ima veoma lošu reputaciju u Holivudu. On izgleda kao "fin momak ", ali je poznat po tome što tera svoje fanove ili ih opsuje kada traže da se slikaju sa njim. Navodno je poznat i po tome što je naplaćivao svojim fanovima 100 dolara po autogramu. Uvek je teško raditi sa njim i mnogi njegovi saradnici su se žalili kako je "grozan".

2. Niki Minaž

Niki Minaž
Foto: ilyke.co
Ova reperka i zabavljačica poznata je po tome što je "diva" kada je u javnosti. Nedavno je gostovala u američkom "Idolu" i pošto je kasnila, to je ljutilo takmičare i učinile njene kolege sudije zlovoljnim. Zabranila je bilo kome da je fotografiše tokom snimanja, pa čak i posle emisije, a poznata je i po tome što je vrlo gruba prema svojim fanovima koji traže autograme ili da se slikaju sa njom.

3. Naomi Kembel

Naomi Kembel
Foto: ilyke.co
Ova manekenka poznata je po svojoj lepoti i šarmu, ali ne dozvolite da vas izgled zavara. Nije uvek baš tako dobra i napala je par svojih kolega koji su joj pomagali da ostane na pravom putu. Jednom je bila uhapšena jer je udarila domaćicu u glavu mobilnim telefonom. Bila je i u pritvoru zbog napada dvojice policajaca koji su odgovorili na poziv zbog uznemiravanja.

4. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez
Foto: ilyke.co
Zovu je "Diva". Pored toga što je označena kao neko sa kime je teško sarađivati, zbog visokog stava prema sebi i potcenjivanju drugih, ona nikada ne komunicira sa saradnicima ili javnošću, već ima svoje pomoćnike. Zabeleženo je da ju je jednom prilikom stjuardesa pitala šta bi volela da popije, a ona se na to okrenula svom pomoćniku i rekla "kaži mu da hoću dijetalnu Koka Kolu i limetu".

5. Ketrin Hegel

Ketrin Hegel
Foto: ilyke.co
Svako se zaljubi u nju u "Uvodu u anatomiju", ali kada je van scene ona je totalna suprotnost. Ona je dobra glumica, ali su se njeni producenti i režiseri žalili na nju zbog zahteva i odnosa prema drugim ljudima na setu. Ima reputaciju kao neko sa kime je teško raditi i posebno je naporna zbog svojih naglih promena raspoloženja.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email