None
9 0 1 0

9 monstruoznih poznatih ličnosti koje su svoju decu dali na usvajanje bez IMALO kajanja

Podeli
Poznati
Sanja O.
Poznati
Mar 09, 2017

Dati dete na usvajanje uopšte nije jednostavna stvar. U stvari, ovo je sigurno jedna od najtežih odluka koju roditelj može doneti. Saznajte koje su sve to zvezde donele ovu pretešku odluku i dale svoju decu na usvajanje.

1. Rod Stjuart

Rod Stjuart
Foto: thatviralfeed.net
1963. godine Stjuart je dobio ćerku sa svojom devojkom Suzanom Bofej, koju su dali na usvajanje. Njihova ćerka, Sara Striter, kasnije će se ponovo ujediniti sa svojim roditeljima.

2. Klark Gejbl

Klark Gejbl
Foto: thatviralfeed.net
Klark Gejbl je 1935. godine imao aferu iz koje je dobio ćerku. Majka je dala dete na usvajanje, ali ju je povratila 19 meseci kasnije. Gejbl nikada nije priznao ćerku.

3. Kejt Malgru

Kejt Malgru
Foto: thatviralfeed.net
Zvezda serije "Narandžasta je nova crna" je imala 21 godinu kada je svoju ćerku dala na usvajanje. Jednom prilikom je izjavila: "Nikada ne bih promenila to iskustvo. Takođe ga ne bih ponovila. To je dugotrajan bol, bol koji će uvek biti tu." Majka i ćerka su ponovo spojene 2011. godine.

4. Endi Kaufman

Endi Kaufman
Foto: thatviralfeed.net
Endi Kaufman je dobio ćerku, Mariju Belu-Kolonu, sa svojom srednjoškolskom devojkom. Ona je data na usvajanje. Marija je otkrila da je Kaufman njen otac dok je istraživala svoju biološku porodicu, nažalost, Kaufman je već bio preminuo.

5. Dejvid Krosbi

Dejvid Krosbi
Foto: thatviralfeed.net
Krosbi je dobio sina 1962. godine, koji je dat na usvajanje. Nakon nekog vremena, sin i otac su se ponovo spojili i zapravo zajedno radili na jednom albumu.

6. Lovac na nagrade

Lovac na nagrade
Foto: thatviralfeed.net
Debi Vajt, devojka Duana Čepmena, dala je sina na usvajanje, a nije mu čak ni rekla da je trudna. Vajtova je počinila samoubistvo, a Čepmen dugo vremena nije znao za svog sina. Upoznali su se mnogo godina kasnije.

7. Arnold Švarceneger

Arnold Švarceneger
Foto: thatviralfeed.net
Arnold Švarceneger je dobio sina sa svojom kućepaziteljkom, Mildred Baenom, dok je još bio u braku sa Marijom Šriver. Njegov sin Džozef je sve vreme mislio da je Mildredin muž njegov biološki otac, dok ga Švarceneger nije konačno priznao nakon 13 godina.

8. Džoni Mičel

Džoni Mičel
Foto: thatviralfeed.net
Kada je imala 21. godinu, folk pevačica, Džoni Mičel, ostala je u drugom stanju. Finansijski je bila nestabilna i nije želela da njeni roditelji saznaju za njenu trudnoću, te je devojčicu dala na usvajanje. Nakon mnogo godina izašla je u javnost i rekla da želi da pronađe svoju ćerku. Njih dve su bile presrećne 2001. godine kada su se upoznale.

9. Rosian Bar

Rosian Bar
Foto: thatviralfeed.net
Rosian je dobila dete kada je imala 17 godina, Brendi Braun, koju je dala na usvajanje. One će se kasnije ponovo spojiti, a Braunova će zapravo raditi na TV šou "Rosian".
Image source: thatviralfeed.net
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email