None
15 0 1 0

15 prelepih poznatih ličnosti koje su uništile svoje lice plastičnom hirurgijom

Podeli
Poznati
Natalija Z.
Poznati
Feb 26, 2016

Neki selebritiji tvrde da nikad ništa nisu radili na svom telu od plastičnih operacija, a neki otvoreno priznaju da vole da se “doteruju” uz pomoć skalpela. Predstavljamo vam 15 poznatih ličnosti iz sveta šou-biznisa, koje su estetskim operacijama drastično promenile svoj izgled.

1. Aksel Rouz

Aksel Rouz
Foto: ilyke.co
Aksel Rouz je radio fejslifting, botoks, nos i popunjavanje obraza. Operacija je izašla skroz naopako.

2. Donatela Versaće

Donatela Versaće
Foto: ilyke.co
Donatela je daleko od lepotice koja je nekad bila. Nekada je imala prirodnu lepotu, a onda je dopustila da joj nož stane na put njenog prirodnog izgleda.

3. Hejdi Montag

Hejdi Montag
Foto: ilyke.co
Heidi je američka bivša televizijska ličnost, pevačica, modni dizajner i autor. Ona je na svakom delu tela uradila neki zahvat i nije se stidela toga. Heidi je jedna od mnogih žrtava "zamrznutog lica".

4. Dženifer Grej

Dženifer Grej
Foto: ilyke.co
Svima nam je poznata Dženifer iz filma "Prljavi ples". I onda je niotkuda poželela da sredi svoj nos. Mnogi ljudi su bili začuđeni time jer su smatrali da joj nije potrebna nikakva operacije. Operacija nije loša, ali je od tad neprepoznatljiva.

5. Džej Vau

Džej Vau
Foto: styleblazer.com
Bila je lepa i pre operacije, ali postoje delovi na njoj koji uopšte ne izgledaju realno.

6. Keni Rodžers

Keni Rodžers
Foto: ilyke.co
Ovaj čovek je postao neprepoznatljiv posle brojnih operacija. Kao što možete videti iz ove slike, njegove oči izgledaju potpuno drugačije. Njegovi obrazi mora da su popunjeni nečim. Jedina stvar koja nije promenjena je njegov glas.

7. Lara Flin Bojl

Lara Flin Bojl
Foto: ilyke.co
Lara stalno nastavlja da menja svoj izgled. Njena gornja usna je sasvim drugačija, njeno lice je puno botoksa i sigurno ima još stvari za koje ni ne znamo da je uradila.

8. Lisa Rina

Lisa Rina
Foto: ilyke.co
Izgleda da je želela usne kao Anđelina Žoli. Priznala je da ih je radila, ali ona i dalje tvrdi da joj je odlično telo rezultat fizičke aktivnosti i dobre hrane. Izgleda savršeno za svoje godine.

9. Megan Foks

Megan Foks
Foto: ilyke.co
Megan se zaista trudila da nađe svoje mesto u Holivudu. Iako se bavila fizičkom aktivnošću koja je dala dobre rezultate, to joj nije bilo dovoljno, pa se podvrgla plastičnoj operaciji.

10. Majkl Džekson

Majkl Džekson
Foto: ilyke.co
Jasno je da je Majkl kralj plastične operacije. On je prošao kroz bezbroj operacija u svojoj karijeri, da mu je lice postalo neka vrsta fenomena.

11. Miki Rurk

Miki Rurk
Foto: ilyke.co
Jedan od najbolji glumaca Holivuda je totalno uništio svoje lice operacijama, da izgleda zastrašujuće. Od lepotana do zveri.

12. Tara Rid

Tara Rid
Foto: ilyke.co
Kada neko sa nepunih trideset reši da svoje već zategnuto telo časti liposukcijom, teško je da ne ostanete u čudu. Sada se i sama Tara Rid pita zašto je sebi dozvolila da joj stomak izgleda poput 50-godišnjakinje koja nije uspela da sanira porođaj carskim rezom.

13. Tori Speling

Tori Speling
Foto: ilyke.co
Lice joj je, da kažemo i ostalo slično, ali na njenom telu više ništa nije ostalo autentično. Najočiglednija je promena obima poprsja.

14. Viktorija Bekam

Viktorija Bekam
Foto: kocevfashion.com
Kakva promena od devojke do ispeglane zrele žene. Operacija nosa i grudi.

15. Vivika A. Foks

Vivika A. Foks
Foto: ilyke.co
Zašto joj je uopšte bila potrebna plastična operacija kad je izgledala apsolutno predivno? Teško je za shvatiti. Ona još uvek ima lepu figuru, ali pitamo se koliko je realna i koliko ju je platila.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email