None
15 0 1 10

15 poznatih ličnosti čiji su karijera i život bili potpuno uništeni nakon što se saznalo da su gej

Podeli
Poznati
Milena J.
Poznati
Oct 18, 2016

Čak i glamurozan život ima mračnu stranu i biti poznata ličnost nije uvek lako. Mnoge slavne ličnosti dugo su čuvale svoje tajne, dok su drugi rizikovali i rekli javno ko su. Ovo su poznati čije su karijere potpuno uništene nakon što se saznala istina o njima.

1. Sintija Nikson

Sintija Nikson
Foto: thatviralfeed.net
Poznata kao Miranda iz čuvene HBO serije, Sintija je napustila svog muža i počela da se viđa sa Kristinom Marinoni, koja joj je sada supruga. Ona je uvek blisko povezivana sa svojim likom iz serije i moguće je da je i to uticalo na pad u njenoj karijeri, pored priznanja da voli žene. Nakon toga se pojavila u par filmova, ali se i dalje bori za budućnost i karijeru.

2. Venvurt Miler

Venvurt Miler
Foto: thatviralfeed.net
Dobitnik Zlatnog globusa i zvezda serije "Bekstvo iz zatvora", Miler je u početku odbijao da prizna da je gej, sve do 2013. godine. Nakon objavljivanja istine ispostavilo se da javnost ovo ne odobrava, zbog čega je počeo da pati je od depresije i drastično je izgubio kilažu. Pored par uloga u filmovima, Mileru je i dalje teško.

3. Greta Garbo

Greta Garbo
Foto: thatviralfeed.net
Informacija nije procurela dok je Garbo bila živa, sli su u Holivudu postojale glasine o njenoj orijentaciji, nakon čega se nije pojavila u filmovima. Poznata glumica glumila je u 28 filmova, ali se penzionisala kada je imala 35 godina, kada je objavljen članak sa listom glumaca i glumica koji ne zaslužuju da rade u filmskoj industriji. Druga na listi je bila Marlin Ditrih, koja je bila njena ljubavnica.

4. Amber Herd

Amber Herd
Foto: thatviralfeed.net
Iako joj je karijera doživela propast kada se saznalo da je gej 2010. godine, nakon što se pojavila na gala večeri gej saveza, njena karijera možda ima malo šanse da se popravi. Želela je da ohrabri druge da se ne stide toga ko su. Ipak, 2015. godine se udala za Džonija Depa, što nije bilo dobro prihvaćeno od strane gej populacije. Ovo je učinilo situaciju još težom.

5. En Hejč

En Hejč
Foto: thatviralfeed.net
Kada se 1997. godine pojavila na crvenom tepihu kao par u pratnji sa Elen Dedženeres, tabloidi su poludeli, jer tada gej parovi nisu bili prihvaćeni u javnosti i svi su taj potez videli kao provokaciju. Iako su rekle da će se venčati kada to bude bilo legalno, raskinule su 2000. godine. Hejčova je rekla da su sve njene prethodne veze bile sa muškarcima. Ubrzo nakon toga se udala za kamermana, a njena karijera nije bila baš blistava.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email