None
10 0 1 6

10 poznatih ličnosti koji su umrli pravo na oči publike na najgore i najkrvoločnije moguće načine (pripalo nam je muka od broja #8)

Podeli
Poznati
Jasmina G.
Poznati
Nov 25, 2016

Pogledajte koje su poznate ličnosti umrle na oči svojih obožavatelja, bićete šokirani.

1. Brendon Li

Brendon Li
Foto: thatviralfeed.com
31. marta 1993. godine Brendon Li, sin čuvenog Brus Lija, umro je dok je snimao film "Vrana". Pištolj kojim je trebalo da bude upucan je umesto manevarskog metka ispalio pravi i usmrtio ga. Suprotno urbanim legendama, scena njegove smrti je izbačena iz filma i zamenjena novom, u kojoj drugi glumac biva ubijen nožem.

2. Sara Gajard Gilot

Sara Gajard Gilot
Foto: thatviralfeed.com
Akrobata i majka dvoje dece, 31-godišnja Sara je pala sa 28 metara visoke vertikalne bine tokom nastupa, čineći je prvim smrtnim slučajem u 29-godišnjoj istoriji "Cirque du Soleil"-a. "Ona se previše brzo popela, što je izazvalo da konopac izađe iz kotura", rekla je Teri Vilijams, portparolka Odeljenja za biznis i industriju Nevade.

3. Les Harvi

Les Harvi
Foto: thatviralfeed.com
Ovaj bluz-rok gitarista grupe "Stone the Crows" iz 70-ih je umro na bini pred hiljadu ljudi, 3. maja 1972. godine, kada ga je udarila struja dok se pripremao za nastup u Svonsiju, Vels. Piter Grant iz grupe "Led Zeppelin" se penjao na kamene merdevine kada se desila nesreća. Harvi je imao 27 godina, a grupa se raspala nedugo nakon toga.

4. Ken Stedman

Ken Stedman
Foto: thatviralfeed.com
20. septembra 1996. godine, nakon 6 ili 7 godina napornog rada i pripremanja za uloge , Kenu Stedmanu se posrećilo i karijera mu je bila u usponu. Snimio je par filmova, gostovao u nekim serijama kao što su "Čuvari plaže", "Vavilon 5" i slično. Međutim, ceo svet se preokrenuo kada je tragično izgubio život tokom snimanja serije "Slajders". On je u jednoj sceni vozio pustinjsko vozilo u blizini Viktorvila trećeg dana snimanja, kada se vozilo prevrnulo i on je na licu mesta izgubio život.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email