None
10 0 1 0

10 poznatih ličnosti koji su umrli pravo na oči publike na najgore i najkrvoločnije moguće načine (pripalo nam je muka od broja #8)

Podeli
Poznati
Jasmina G.
Poznati
Nov 25, 2016

Pogledajte koje su poznate ličnosti umrle na oči svojih obožavatelja, bićete šokirani.

1. Brendon Li

Brendon Li
Foto: thatviralfeed.com
31. marta 1993. godine Brendon Li, sin čuvenog Brus Lija, umro je dok je snimao film "Vrana". Pištolj kojim je trebalo da bude upucan je umesto manevarskog metka ispalio pravi i usmrtio ga. Suprotno urbanim legendama, scena njegove smrti je izbačena iz filma i zamenjena novom, u kojoj drugi glumac biva ubijen nožem.

2. Sara Gajard Gilot

Sara Gajard Gilot
Foto: thatviralfeed.com
Akrobata i majka dvoje dece, 31-godišnja Sara je pala sa 28 metara visoke vertikalne bine tokom nastupa, čineći je prvim smrtnim slučajem u 29-godišnjoj istoriji "Cirque du Soleil"-a. "Ona se previše brzo popela, što je izazvalo da konopac izađe iz kotura", rekla je Teri Vilijams, portparolka Odeljenja za biznis i industriju Nevade.

3. Les Harvi

Les Harvi
Foto: thatviralfeed.com
Ovaj bluz-rok gitarista grupe "Stone the Crows" iz 70-ih je umro na bini pred hiljadu ljudi, 3. maja 1972. godine, kada ga je udarila struja dok se pripremao za nastup u Svonsiju, Vels. Piter Grant iz grupe "Led Zeppelin" se penjao na kamene merdevine kada se desila nesreća. Harvi je imao 27 godina, a grupa se raspala nedugo nakon toga.

4. Ken Stedman

Ken Stedman
Foto: thatviralfeed.com
20. septembra 1996. godine, nakon 6 ili 7 godina napornog rada i pripremanja za uloge , Kenu Stedmanu se posrećilo i karijera mu je bila u usponu. Snimio je par filmova, gostovao u nekim serijama kao što su "Čuvari plaže", "Vavilon 5" i slično. Međutim, ceo svet se preokrenuo kada je tragično izgubio život tokom snimanja serije "Slajders". On je u jednoj sceni vozio pustinjsko vozilo u blizini Viktorvila trećeg dana snimanja, kada se vozilo prevrnulo i on je na licu mesta izgubio život.

5. Jošijuki Takada

Jošijuki Takada
Foto: thatviralfeed.com
Japanska Sankai Juku plesna kompanija je dobila internacionalnu reputaciju po svojim izvanrednim slikama života i smrti. Na prethodnim letnjim olimpijskim igrama u Los Anđelesu, održana je jedna od najzapamćenijih predstava koje su sačinjavali četvoro plesača koji su bili prava senzacija. 30. septembra 1985. godine se desila tragedija kada je 31-godišnji Jošijuki Takada visio 24 metra od zemlje vezan na zglobovima na jednoj zgradi, kada se konopac odvezao. Na hiljade posmatrača je gledalo njegov pad i plesač nije shvatio šta se dešava do samog udara. U početku su svi mislili da je lutka, ali je smrt bila prava.

6. Oven Hart

Oven Hart
Foto: thatviralfeed.com
23. maja 1999. godine je umro nakon što je pao sa grede u Kemper Areni, tačno pred meč. Hart je trebalo da se spusti sa visine od 21 metra, međutim, desilo se nešto neočekivano i njegov sigurnosni konopac ga nije spasio. Televizijski gledaoci nisu videli ovu scenu nesreće kada se emitovalo. 33-godišnji Oven je za sobom ostavio suprugu Martu i dvoje dece, kao i braću i sestre, roditelje i mnogo bliskih prijatelja.

7. Taj Longli

Taj Longli
Foto: thatviralfeed.com
Taj je bio gitarista i pevač grupe "Great White" kada je ubijen tokom izbijanja instalacije u jednom noćnom klubu 20. februara 2003. godine. U to vreme, klub je bio na četvrtom mestu najopasnijih klubova, u kojima je poginulo 100 ljudi. Vatra je bila izazvana od strane pirotehničara koji su upalili zapaljivu zvučnu izolaciju svuda po plafonu i zidovima oko bine.

8. Micuhara Misava

Micuhara Misava
Foto: thatviralfeed.com
Ovo je još jedan razlog zašto je rvanje opasno i zašto je potrebno profesionalno treniranje. Micuhara je bio poznati rvač 90-ih godina i umro je na bini od povrede vratne kičme nakon udarca svog protivnika, Saitoa. Za razliku od Ovena, ovo nije bila nesreća i pokreti su vežbani mesecima unazad. 46-godišnji Micuhara je bio u timu sa Go Šiozakijem i borio se protiv Saitoa i Bisona Smita uživo u Hirošimi, Japan. Vlasti su istog trenutka prekinule šou u 20:45h, dok su pokušavali da mu urade reanimaciju. Superzvezda je nedavno imao probleme, ali nikada nije otišao da poseti doktora.

9. Darel Abot

Darel Abot
Foto: thatviralfeed.com
Darel Lens Abot (20. avgust 1966. - 8. decembar 2004), takođe poznat kao "Dijamant Darel", bio je američki gitarista i tekstopisac poznat po osnivanju grupa "Pantera" i "Damageplan", uz svog brata Vinija Pola. Abot je upucan i ubijen 8. decembra 2004. godine u Alrosa vili u Kolumbu, Ohajo. Našao se na 92 mestu u magazinu "Rolling Stone" kao najbolji gitarista.

10. Kristina Grimi

Kristina Grimi
Foto: thatviralfeed.com
Kristina Grimi, koja se našla na trećem mestu popularne muzičke emisije, umrla je 11. juna 2016. godine nakon što ju je upucao muškarac nakon koncerta u Orlandu, Florida. Imala je samo 22 godine. Iako je Džoš Kofman proglašen za pobednika, Kristina se posebno isticala i verovalo se da će pobediti. Umesto bega, ubica je sam sebe upucao. Jedan prijatelj ubice je rekao da je Kevin bio opsednut Kristinom i da je smatrao da je njima suđeno da budu zajedno, a ovo je bio jedan od načina. Naravno, to niko drugi nije znao.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email