None
1 0 1 0

TUŽNE VESTI: Anđelini Džoli su ostale još samo 3 godine života...

Podeli
Poznati
Nadežda P.
Poznati
Oct 06, 2015

Iako se stvarno trudila da pobedi svoje genetske nedostatke i predupredi veliku mogućnost da dobije rak dojke, pojavila se vest da lepoj glumici nije ostalo još mnogo vremena. Navodno popularna Lara Kroft neće doživeti četrdeset petu godinu.

Iako je proletos preventivno odstranila obe dojke kako ne bi umrla od raka, kao njena majka Maršelin, Anđelina Džoli (40) smatra da neće još dugo živeti.

Izvori bliski njoj tvrde da je glumica sigurna da neće doživeti 45. godinu, a veruje da joj je ostalo između tri i pet godina života, piše američki tabloid. Zato Anđelina pokušava maksimalno da iskoristi vreme koje joj je ostalo.

Napravila je listu ciljeva koje želi da ostvari pre smrti. Ona čini sve kako bi bila zdravija, ali je uverena da joj, s obzirom na medicinsku istoriju njene porodice, ni dvostruka mastektomija neće spasiti život. Rekla je da će odstraniti i jajnike jer su testovi pokazali da ima gen koji izaziva rak.

Anđelinu je slomila majčina smrt 2007. godine. Najavila je da će je glumiti u filmu koji će producirati firma njenog supruga Bred Pita (49), s kojim Anđelina ima troje biološke i troje usvojene dece.

Izvor: http://www.story.rs/
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email