None
14 0 1 9

14 UŽASNIH stvari o sebi koje Džoni Dep pokušava da sakrije od javnosti... pogotovu broj #10 i #11

Podeli
Poznati
Milica M.
Poznati
Jun 23, 2016

Ovo je lista stvari koje želi da izbriše iz svog života, pogledajte i šta.

1. Bio je suvlasnik kluba "The Viper Room"

Bio je suvlasnik kluba "The Viper Room"
Foto: ilyke.co
Ovo mesto je tokom 90-ih bilo omiljeno mesto za provod mnogim holivudskim zvezdama. Iako je bio stvoreno kao mesto za dobar provod i sjajnu muziku, ovo mesto se pamti po lošim iskustvima. Dep je bio suvlasnik kluba do 2004. godine, ali kada je hteo da napusti taj posao, jedan od njegovih kolega, Entoni Foks, ga je tužio. Foks je nestao 2001. godine dok je trajala parnica. Klub je poznat i po tome što je tu umro mladi muzičar i glumac River Feniks, kada mu je otkazalo srce nakon uzimanja opijata.

2. Problemi sa alkoholom

Problemi sa alkoholom
Foto: ilyke.co
Iako se pomirio sa većinom stvari iz prošlosti, on priznaje da je dugi niz godina imao problem sa alkoholom. Dešavalo mu se da je imao probleme tokom snimanja i 2014. godine je bio pijan dok je pokušavao da vodi dodelu nagrada za dokumentarce.

3. Hapšenja

Hapšenja
Foto: ilyke.co
Kao pravi kapetan Džek, Dep je bio hapšen nekoliko puta zbog nepristojnog ponašanja. 1994. godine uhapšen je u Njujorku kada se svađao sa svojom tadašnjom devojkom Kejt Mos i napravio haos u hotelskoj sobi. 1998. godine bio je uhapšen kada je bio sa svojom bivšom ženom, Vanesom Paradi, i pretio fotografu. 1999. godine u Londonu bio je uhapšen nakon što je pretio drvenom motkom još jednom fotografu.

4. Bivše veze

Bivše veze
Foto: ilyke.co
Njegova veza sa Vanesom Paradi bila je jednolična, ali danas su u prijateljskim odnosima. Ali njegova veza sa Kejt Mos pre toga bila je vrlo burna i trajala je 4 godine. Bio je oženjen sa Lori En Alison, ali se razveo nakon 2 godine. Verio se sa Šerilin Fen, ali su ubrzo raskinuli. Postojala je glasina na se verio sa Dženifer Grej, ali su raskinuli 1989. godine. Bio je i sa Vinonom Rajder.

5. Imenovan je "holivudskim najplaćenijim"

Imenovan je "holivudskim najplaćenijim"
Foto: ilyke.co
"Forbes" sajt ima formulu za određivanje količine novca koliko neki glumac doprinese produkciji. U suštini, oni određuju koliko glumac zaradi i koliko novca dobije. 2015. godine glumci kao što su Tom Kruz, Ben Aflek i Bred Pit zarađivali su 12 dolara a dobili dolar, a Dep je dobijao 1,20 dolara.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email