None
14 0 1 0

14 UŽASNIH stvari o sebi koje Džoni Dep pokušava da sakrije od javnosti... pogotovu broj #10 i #11

Podeli
Poznati
Milica M.
Poznati
Jun 23, 2016

Ovo je lista stvari koje želi da izbriše iz svog života, pogledajte i šta.

1. Bio je suvlasnik kluba "The Viper Room"

Bio je suvlasnik kluba "The Viper Room"
Foto: ilyke.co
Ovo mesto je tokom 90-ih bilo omiljeno mesto za provod mnogim holivudskim zvezdama. Iako je bio stvoreno kao mesto za dobar provod i sjajnu muziku, ovo mesto se pamti po lošim iskustvima. Dep je bio suvlasnik kluba do 2004. godine, ali kada je hteo da napusti taj posao, jedan od njegovih kolega, Entoni Foks, ga je tužio. Foks je nestao 2001. godine dok je trajala parnica. Klub je poznat i po tome što je tu umro mladi muzičar i glumac River Feniks, kada mu je otkazalo srce nakon uzimanja opijata.

2. Problemi sa alkoholom

Problemi sa alkoholom
Foto: ilyke.co
Iako se pomirio sa većinom stvari iz prošlosti, on priznaje da je dugi niz godina imao problem sa alkoholom. Dešavalo mu se da je imao probleme tokom snimanja i 2014. godine je bio pijan dok je pokušavao da vodi dodelu nagrada za dokumentarce.

3. Hapšenja

Hapšenja
Foto: ilyke.co
Kao pravi kapetan Džek, Dep je bio hapšen nekoliko puta zbog nepristojnog ponašanja. 1994. godine uhapšen je u Njujorku kada se svađao sa svojom tadašnjom devojkom Kejt Mos i napravio haos u hotelskoj sobi. 1998. godine bio je uhapšen kada je bio sa svojom bivšom ženom, Vanesom Paradi, i pretio fotografu. 1999. godine u Londonu bio je uhapšen nakon što je pretio drvenom motkom još jednom fotografu.

4. Bivše veze

Bivše veze
Foto: ilyke.co
Njegova veza sa Vanesom Paradi bila je jednolična, ali danas su u prijateljskim odnosima. Ali njegova veza sa Kejt Mos pre toga bila je vrlo burna i trajala je 4 godine. Bio je oženjen sa Lori En Alison, ali se razveo nakon 2 godine. Verio se sa Šerilin Fen, ali su ubrzo raskinuli. Postojala je glasina na se verio sa Dženifer Grej, ali su raskinuli 1989. godine. Bio je i sa Vinonom Rajder.

5. Imenovan je "holivudskim najplaćenijim"

Imenovan je "holivudskim najplaćenijim"
Foto: ilyke.co
"Forbes" sajt ima formulu za određivanje količine novca koliko neki glumac doprinese produkciji. U suštini, oni određuju koliko glumac zaradi i koliko novca dobije. 2015. godine glumci kao što su Tom Kruz, Ben Aflek i Bred Pit zarađivali su 12 dolara a dobili dolar, a Dep je dobijao 1,20 dolara.

6. "Vinona zauvek"

"Vinona zauvek"
Foto: ilyke.co
Veza sa Vinonom Rajder je bila stabilna u jednom periodu, da je istetovirao na ramenu "Vinona zauvek". Kada su raskinuli, on je prepravio tetovažu na kojoj sada više "Vino zauvek", što može da se odnosi na njegov period alkoholizma.

7. Zamalo da izgubi svoju ulogu u filmu "Vod"

Zamalo da izgubi svoju ulogu u filmu "Vod"
Foto: ilyke.co
Ovaj film Olivera Stouna iz 1986. godine smatra se jednim od najboljih ratnih filmova, jer je dosta baziran na priči i konfliktima sa kojima su se suočavali tokom rata u Vijetnamu. Dep je glumio mladog Lernera i imao je svojih "5 minuta" na filmu. Međutim, većina scena je izbačena i ostavljene su samo 2 scene u kojima je Dep.

8. Tvrdi da su mu preci bili američki domoroci

Tvrdi da su mu preci bili američki domoroci
Foto: ilyke.co
Par puta tokom svoje karijere, izjavio je da su mu preci bili američki domoroci. Nikada nije imao dokaze za to, već je dao par anegdota. Ovo nije dobro prošlo u javnosti i kritikovali su ga zbog uloge Tonta u filmu "Usamljeni rendžer".

9. Vajti Bulger komentar

Vajti Bulger komentar
Foto: ilyke.co
2015. godine glumio je Džejmsa "Vajtija" Bulgera u filmu "Crna misa", gde je glumio surovog ubicu koji je bio uhapšen 2011. godine. Dep se temeljno pripremao za ulogu da je na kraju počeo da se divi ovom zločincu. Izjavio je: "Bez uvrede bilo kojim žrtvama ili porodicama žrtava, postojao je neki element mene kojem je bilo drago što je Bulger pobegao. On je bio u bekstvu 16 godina i nije pravio nikakve probleme. On je živeo svoj život". Ljudi su bili uznemireni zbog ovoga, čak i pored tog izvinjenja.

10. Mordekaj

Mordekaj
Foto: ilyke.co
Iste godine kada je glumio u filmu "Crna misa", glumio je i Mordekaja, jednom od najgorih filmova 2015. godine i generalno Depove karijere. Film koji je trebalo da bude komedija, ispao je katastrofalan i bio je u gubitku preko 10 miliona dolara.

11. Krijumčarenje pasa

Krijumčarenje pasa
Foto: ilyke.co
Prošle godine on i njegova devojka Amber, pokušali su da prokrijumčare svoja dva psa, Bua i Pistola u Australiju, bez procedure koja ih je obavezivala. Želeli su da izbegnu da njihovi psi prođu potreban karantin i zdravstvene preglede - i bili su uhvaćeni.

12. Borba njegove ćerke sa teškom bolešću

Borba njegove ćerke sa teškom bolešću
Foto: ilyke.co
Ovo je jedna od stvari koje bi Dep želeo da zaboravi. Rekao je da su mu njegovih dvoje dece nešto najbitnije u životu i da ga je očinstvo promenilo. 2007. godine kada je njegova ćerka Lili Rouz Dep imala 7 godina, zamalo je umrla. Imala je teško trovanje hranom i ešerihiju koli, zbog čega su joj bubrezi otkazali. Kada se oporavila, Dep je donirao bolnici 2 miliona dolara.

13. Jedva razumljivi anti-američki komentari

Jedva razumljivi anti-američki komentari
Foto: ilyke.co
U nemačkom magazinu "Stern", Dep je izjavio za SAD "Amerika je tupava, nešto kao tupavo štene sa velikim zubima - što može da te ujede i povredi, onako agresivno". Većinu amerikanaca verovatno nije zanimalo njegovo mišljenje. Ovaj događaj se dogodio uoči invazije na Irak, kada se možda čak i ostala polovina amerikanaca slagala sa njegovom izjavom.

14. Godinama je nosio ružne brkove i bradu

Godinama je nosio ružne brkove i bradu
Foto: ilyke.co
Često je smatran najatraktivnijim muškarcem na svetu i samim tim je čudno odakle ove tvrdnje. Nažalost, on je veći deo svoje skorašnje karijere proveo baveći se sportom i dodao je bradu. Niko se nije setio da mu kaže da se brada ne pušta preko te lepe vilice i lica.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email