None
6 0 1 2

Vilica će vam pasti na pod kada čujete najveću životnu tajnu legendarne pevačice Selin Dijon zbog koje je ceo Holivud ostao u šoku

Podeli
Poznati
Mira M.
Poznati
Jun 21, 2016

Legendarna pevačica poznata po svojoj pesmi "My heart will go on" iz filma "Titanik", ima najprodavaniji album na francuskom jeziku i neke od najprodavanijih albuma u Kanadi. Postoje i neke druge činjenice vezame za ovu zvezdu, među kojima je i njen odnos sa mužem i menadžerom, Reneom Angelilom.

Selin Dion ima pohvalno dugu karijeru

Selin Dion ima pohvalno dugu karijeru
Foto: mirror.co.uk
Započela je svoju karijeru kao tinejdžerska zvezda i od tada oduševljava ceo svet. Ona nije bila prolazna zvezda. Njen najprodavaniji album na francuskom jeziku, "D'eux", snimljen je pre 20 godina. Tako je, objavljen je 1995. godine i još uvek drži taj rekord. Zaista za pohvalu.

Foto: people.com
Tokom cele njene karijere postojala je jedna ličnost koja je uvek bila uz nju - njen verni suprug i menadžer Rene Angelil. Ali postoji nešto šokirajuće u ovom 21-godišnjem braku.

Foto: etonline.com
Dionova je zapravo srela Angelila kada je imala samo 12 godina, 1980. godine. Angelil je u to vreme imao 38 godina. Sudbonosni par upoznao se kada se Angelil sastao sa porodicom nakon što je čuo demo snimak pesme koju je Dion napisala i pevala sa majkom i jednim od svoje braće. Toliko je verovao u nju i bio impresioniran, da je nakon toga stavio svoju kuću pod hipoteku, samo da bi platio njen prvi album!

Foto: ctvnews.ca
Par je počeo da se zabavlja 1987. godine i verio se 1991. godine. Venčali su se 1994. godine u Montrealu, Reneovom rodnom gradu i imali su predivnu ceremoniju. Par je čak obnovio svoje zavete 2000. godine u Las Vegasu, uz pravoslavnu svečanost
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email