None
6 0 1 0

Vilica će vam pasti na pod kada čujete najveću životnu tajnu legendarne pevačice Selin Dijon zbog koje je ceo Holivud ostao u šoku

Podeli
Poznati
Mira M.
Poznati
Jun 21, 2016

Legendarna pevačica poznata po svojoj pesmi "My heart will go on" iz filma "Titanik", ima najprodavaniji album na francuskom jeziku i neke od najprodavanijih albuma u Kanadi. Postoje i neke druge činjenice vezame za ovu zvezdu, među kojima je i njen odnos sa mužem i menadžerom, Reneom Angelilom.

Selin Dion ima pohvalno dugu karijeru

Selin Dion ima pohvalno dugu karijeru
Foto: mirror.co.uk
Započela je svoju karijeru kao tinejdžerska zvezda i od tada oduševljava ceo svet. Ona nije bila prolazna zvezda. Njen najprodavaniji album na francuskom jeziku, "D'eux", snimljen je pre 20 godina. Tako je, objavljen je 1995. godine i još uvek drži taj rekord. Zaista za pohvalu.

Foto: people.com
Tokom cele njene karijere postojala je jedna ličnost koja je uvek bila uz nju - njen verni suprug i menadžer Rene Angelil. Ali postoji nešto šokirajuće u ovom 21-godišnjem braku.

Foto: etonline.com
Dionova je zapravo srela Angelila kada je imala samo 12 godina, 1980. godine. Angelil je u to vreme imao 38 godina. Sudbonosni par upoznao se kada se Angelil sastao sa porodicom nakon što je čuo demo snimak pesme koju je Dion napisala i pevala sa majkom i jednim od svoje braće. Toliko je verovao u nju i bio impresioniran, da je nakon toga stavio svoju kuću pod hipoteku, samo da bi platio njen prvi album!

Foto: ctvnews.ca
Par je počeo da se zabavlja 1987. godine i verio se 1991. godine. Venčali su se 1994. godine u Montrealu, Reneovom rodnom gradu i imali su predivnu ceremoniju. Par je čak obnovio svoje zavete 2000. godine u Las Vegasu, uz pravoslavnu svečanost

Foto: hellomagazine.com
Ceremonija je obavljena u Cezarovoj palati, koja je kasnije postalo važno mesto za njih i mesto gde je Selin često održavala koncerte. Mnogi su u početku bili šokirani ovom vezom u kojoj je jedan partner 26 godina stariji od drugog, ali je par dokazao da je njihova ljubav istinska. Njena muzika je morala da bude inspisana nečim, zar ne? Njihova ljubav je nešto prelepo.

Foto: usmagazine.com
Nažalost, njihova ljubav je ubrzo prekinuta kada je Angelil preminuo nakon teške borbe sa rakom grla. Na sreću, Dionova je jaka osoba, kao njena poznata pesma "My heart will go on". Posle duže pauze koju je imala, ona se ponovo vratila na scenu da radi ono što najbolje ume - i ono što bi njen suprug najviše želeo. Svi možemo da se složimo da je njena ljubav prema Angelilu večna i uvek će i biti.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email