None
12 0 1 0

12 najglupljih stvari na koje su poznate ličnosti bacile gomilu para (broj #11 je potpuno idiotski)

Podeli
Poznati
Tanja B.
Poznati
Nov 09, 2016

Trošenje novca je normalna stvar, međutim, neke poznate ličnosti ovo rade krajnje neozbiljno. Pogledajte neke od najbesmislenijih i nepotrebnih stvari na koje su potrošili novac.

1. Majk Tajson

Majk Tajson
Foto: pardonapplications.ca
On je jednom potrošio 2,3 miliona dolara na kadu od čistog zlata za Robin Givens, svoju prvu ženu. To samo dokazuje da ne možete da spasite brak novcem.

2. Bijonse i Džej Zi

Bijonse i Džej Zi
Foto: ibtimes.com
Kada dobijete dete, verovatno vam je potreban veći automobil za celu porodicu. Ali trošenje milion dolara na Mercedes koji je izrađen po meri ne izgleda tako pametno. Ali, ako ste Bijonse i Džej Zi, onda ne morate da budete toliko pametni kada je u pitanju novac.

3. Lejdi Gaga

Lejdi Gaga
Foto: universityherald.com
Svako od nas ima neki iracionalan strah, ali kada počnete da trošite gomilu novca na to, onda nešto nije u redu. Lejdi Gaga je potrošila 50 000 dolara na detektor elektromagnetnog polja, koji je još poznat kao "detektor duhova".

4. Džastin Biber

Džastin Biber
Foto: timeincuk.net
Trošenje gomile novca na automobil je stvar koja se tiče odraslih, ali Džastin nije među njima, zar ne? Ima par automobila koji su izrađeni posebno za njega, a kupio je i pravi Betmobil.

5. Bono

Bono
Foto: imgur.com
Bono možda troši novac u dobrotvorne svrhe, ali ume da troši i na gluposti. Platio je 1 500 dolara kako bi mu poslali šešir iz Londona u Modenu, jer nije mogao da započne koncert bez njega.

6. Madona

Madona
Foto: wennermedia.com
Madona ne može da rizikuje da izgleda normalno kao svi drugi, a to bi joj se desilo da pije običnu vodu. Ne, ona mora da pije Kabala vodu koja košta 5 dolara po flaši. Gde god da putuje, ona nosi ovu vodu, zbog čega su joj troškovi ogromni.

7. Akon

Akon
Foto: imgur.com
Svako zna da reperi vole sve što sija, ali Akon nije samo potrošio novac na nakit, on je kupio ceo dijamantski rudnik 2007. godine. Odbio je da kaže koliko ga je platio.

8. Elton Džon

Elton Džon
Foto: envedette.ca
Kupovina cveća je normalna stvar i ljudi to rade s vremena na vreme. Međutim, Elton Džon ih toliko voli da je potrošio na njih oko 400 000 dolara u periodu od 20 meseci tokom 90-ih godina. Rekao je: "Volim cveće. Samac sam i nemam na koga da trošim novac, zbog čega volim da ga trošim. Taj novac koji trošim je moj".

9. Nikolas Kejdž

Nikolas Kejdž
Foto: welt.de
Spontana kupovina je u redu, ali ako potrošite 27 ,000 dolara na lobanju Tarbosaurusa, onda je to malo previše. Međutim, kada je saznao da je ovaj objekat prokrijumčaren u SAD i da je pronađen u Mongoliji, odbio je da je vrati vlasnicima.

10. Kim Bejsinger

Kim Bejsinger
Foto: june.fr
Kim je prešla sve granice kada je odlučila da joj posedovanje kuće ili ostrva nije dovoljno i da želi da poseduje ceo grad. Za one koji misle da je to nemoguće, ako imate 20 miliona dolara, onda ćete se uveriti. Ona je ponosni vlasnik Braseltona u Džordžiji.

11. Paris Hilton

Paris Hilton
Foto: thesun.co.uk
Kada imate psa, onda je normalno da trošite određenu sumu novca na njega. Međutim, Paris Hilton je prekoračila meru i kupila mu kućicu u dvorištu za neverovatnih 325 000 dolara. Ne možete da zamislite koliko onda troši na odeću i nakit za psa.

12. Tamara Eklston

Tamara Eklston
Foto: redbull.com
Čak i kada potrošite novac na lude i nepotrebne načine, bar se potrudite da je to vaš novac. Tamara je potrošila novac svog oca. Berni je broj jedan u Formuli 1, tako da nije bilo teško za njegovu ćerku da potroši 1,5 miliona dolara za kadu od kristala.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email