None
19 0 1 12

19 poznatih ličnosti koje su rođene sa srebrnom kašikom

Podeli
Poznati
Tanja B.
Poznati
Aug 29, 2016

Neki ljudi su jednostavno rođeni pod srećnom zvezdom, tako je i sa ovih 19 glumaca i glumica. Njihov put do slave je bio jednostavniji, ali to svakako ne znači da se oni nisu potruduli oko svoje karijere.

1. Džejson Švarcmen

Džejson Švarcmen
Foto: thatviralfeed.com
Sanjao je o muzičkoj karijeri, a onda su ga učešće u filmovima "Rushmore" i "Bored to Death" naveli na to da zavoli Holivud. On je sin poznate glumice Talije Rouz Kopola koje je glumila u filmovima "Rocky" i "The Godfather". On je nečak Fransisa Forda Kopole i rođak Nikolsa Kejdža.

2. Nik Krol

Nik Krol
Foto: thatviralfeed.com
Odrastao je u bogatom Vestčesteru, delu u Njujorku i on je sin Džuls B Krola osnivača milijarderske kompanije Krol.

3. Lindzi Lohan

Lindzi Lohan
Foto: thatviralfeed.com
Kada je počinjala imala je prednost u odnosu na druge. Njen otac je trgovac na Volstritu. Odrasla je na u bogatom delu Njujorka, tačnije na Long ajlendu.

4. Armi Hamer

Armi Hamer
Foto: thatviralfeed.com
Armi je unuk poznatog tajkuna Armanda Hamera, a njegov pradeda je Julius Hamer bio je osnivač komunističke partije u Njujorku.

5. Julia Luis-Drejfus

Julia Luis-Drejfus
Foto: thatviralfeed.com
Ona je ćerka Džerarda Luisa Drejfusa, predsednika Luis-Drejfus energetskih usluga, čija je vrednost procenjena na 3,4 milijarde dolara. Njen pradeda Leopold Drejfus osnovao je trgovinski konglomerat sa Francuskom pod imenom "Louis Dreyfus Group".

6. Džejk i Megi Gilenhol

Džejk i Megi Gilenhol
Foto: thatviralfeed.com
Oboje dolaze iz imućne porodice iz Los Anđelesa. Njihov otac je režiser Stiven Gilenhol, a majka im je scenarista Naomi Ačs. Oboje uživaju u šou biznisu, a takođe preko oca pripadaju švedskoj plemićkoj porodici.

7. Runi i Kejt Mara

Runi i Kejt Mara
Foto: thatviralfeed.com
Članice su mlade holivudske elite. Odrasle su u Vestčesteru u Njujorku. Njihov deka po ocu je osnivač " New York Giants NFL" 1925. godine, a trenutno ih poseduje njihov stric. Deka po majci je osnovao "Pittsburgh Steelers" 1933. godine.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email