None
2 0 1 0

ŠOKANTE VESTII: Došao kraj braku između Bijonse i Džej Zija... evo i zašto!

Podeli
Poznati
Mirka S.
Poznati
Oct 17, 2015

Nekada su bili savršen par, ali njihovoj ljubavi došao je kraj. Džej Zi i Bijonse, odlučili su da se razvedu zbog Džej Zijeve afere sa drugim ženama

Porodici i prijateljima pevačica je već rekla da planira da krene napred. Kao razlog za razvode se navode Džej Zijeve afere s drugim ženama. Povezivali su ga sa Rijanom i Ritom Orom, a neki mediji su pisali i da je zgodnu suprugu varao sa Kim Kardašijan pre nego što se ona udala za Kanjea Vesta.

Pevačica već 18 meseci nije dala intervju, a sa novinarima neće da razgovara jer zna da bi joj postavljali pitanja o braku.

Ovog leta ona je navodno pronašla neke sumnjive poruke u Džej Zijevom telefonu, koje su je navele da posumnja da je u vezi sa jednom od svojih štićenica, piše "In Touch".

Stvari su se otele kontroli kada je Džej Zi pitao suprugu da dođe sa njim na dodelu VMA nagrada i da mu javno pruži podršku. Ona tada nije izdržala i rekla mu je šta misli. Nije mogla da shvati zašto je zove da pođe s njim kada su došli do tačke u kojoj ne mogu da gledaju jednod rugo. Tada mu je rekla da samo hoće da vidi Ritu Oru, a on se nsmejao i gestikluacijom joj pokazao da je luda. Tada je ona "pukla". Tražila je da mu vidi telefon, ali on joj nije dao. Počeo je da viče na nju i svađa je trajala 20 minuta sve dok se Bijonse nije sabrala i upozorila ga je da se kači s pogrešnom ženom.

Od tada ona smišlja strategiju o sledećem potezu. U potpunosti je spremna na brakorazvodnu parnicu i u njoj će pokušati da se predstavi kao žrtva.

Razvod nije jedina drama kroz koju prolazi poznati reper. U martu je protiv njega podignuta optužnica kojom se traži utvrđivanje očinstva za dete koje je navodno napravio nepoznatoj ženi. Radi se o reperu Rimiru Satervejthezu koji danas ima 21 godinu. Takođe, Džej Zija je tužio i jedan egipatski kompozitor koji tvrdi da je reper ukrao njegovu muziku za deo pesme “Big Pimpin”.

" Poslednje što Džej Zi želi je da sud uradi forenzičku analizu njegovih računa i finansija. To bi otvorilo kapiju za sve što krije. Detalji koji bi bili otkriveni su bomba" rekao je neimenovani izvor.


(Fokuzz.com / cosmopolitan.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email