None
12 0 1 8

12 poznatih ličnosti koje su zbog najbizarnijih razloga postale poznate

Podeli
Poznati
Dejan K.
Poznati
Aug 18, 2016

Da li biste mogli da pretpostavite da su ove poznate holivudske zvezde postale toliko popularne pukom slučajnošću? Nećete moći da poverujete kako se to dogodilo!

Scena u banci

Scena u banci
Foto: realclear.com
Šarliz Teron je imala 18 godina kad se preselila u Holivud i htela da unovči svoj poslednji novac za bavljenje modom, ali je bila odbijena. To je bio jedini novac koji je imala kod sebe i bio je iz inostranstva, nakon čega je počela da se raspravlja sa blagajnikom. Jedan čovek joj je pomogao i ispostavilo se da je to bio agent za talente Džon Krosbi. Nedelju dana kasnije Šarliz je krenula glumačkom stazom.

Hej, želiš li da budeš Han Solo?

Hej, želiš li da budeš Han Solo?
Foto: realclear.com
Harison Ford radio je kao stolar i želeo je da bude glumac. Bio je na setu kod Džordža Lukasa gde je nameštao vrata i radio mali test na ekranu, kada ga je upitao da li želi da glumi Han Soloa u njegom filmu, nakon čega je pristao.

Sedenje za pultom

Sedenje za pultom
Foto: realclear.com
Priča Lane Turner je prava holivudska legenda. Poznato je da je jedan dan bila kafeu, kada ju je video izdavač "Holivudskog reportera", nakon čega je postala filmska zvezda za tili čas.

Daleko od kuće

Daleko od kuće
Foto: realclear.com
Rođena u Luisvilu, Kentaki, 14-godišnja Dženifer Lorens šetala je njujorškim Junion skverom kada ju je jedan agent primetio. Prišao joj je i za par godina postala je zvezda.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email