None
12 0 1 0

12 poznatih ličnosti koje su zbog najbizarnijih razloga postale poznate

Podeli
Poznati
Dejan K.
Poznati
Aug 18, 2016

Da li biste mogli da pretpostavite da su ove poznate holivudske zvezde postale toliko popularne pukom slučajnošću? Nećete moći da poverujete kako se to dogodilo!

Scena u banci

Scena u banci
Foto: realclear.com
Šarliz Teron je imala 18 godina kad se preselila u Holivud i htela da unovči svoj poslednji novac za bavljenje modom, ali je bila odbijena. To je bio jedini novac koji je imala kod sebe i bio je iz inostranstva, nakon čega je počela da se raspravlja sa blagajnikom. Jedan čovek joj je pomogao i ispostavilo se da je to bio agent za talente Džon Krosbi. Nedelju dana kasnije Šarliz je krenula glumačkom stazom.

Hej, želiš li da budeš Han Solo?

Hej, želiš li da budeš Han Solo?
Foto: realclear.com
Harison Ford radio je kao stolar i želeo je da bude glumac. Bio je na setu kod Džordža Lukasa gde je nameštao vrata i radio mali test na ekranu, kada ga je upitao da li želi da glumi Han Soloa u njegom filmu, nakon čega je pristao.

Sedenje za pultom

Sedenje za pultom
Foto: realclear.com
Priča Lane Turner je prava holivudska legenda. Poznato je da je jedan dan bila kafeu, kada ju je video izdavač "Holivudskog reportera", nakon čega je postala filmska zvezda za tili čas.

Daleko od kuće

Daleko od kuće
Foto: realclear.com
Rođena u Luisvilu, Kentaki, 14-godišnja Dženifer Lorens šetala je njujorškim Junion skverom kada ju je jedan agent primetio. Prišao joj je i za par godina postala je zvezda.

Samo dobar prijatelj

Samo dobar prijatelj
Foto: realclear.com
Kao mladić, Džoni Dep nije bio mnogo zainteresovan za glumu. Bavio se muzikom i jednog dana otišao je sa drugarom na audiciju za film. Producent je video Depa i zamolio ga da pročita komad, kao njegov prijatelj. Dep je to učinio i nakon toga dobio ulogu u "Stravi u ulici brestova".

Izgubljen i zbunjen u Los Anđelesu

Izgubljen i zbunjen u Los Anđelesu
Foto: realclear.com
Vil Smit je do tad već bio uspešan muzičar i nije imao nikakve planove, kada se izgubio u Los Anđelesu. Pitao je čoveka na parkingu za pravac i zadesilo se da je to bio potpredsednik velike "Warner Brothers" kompanije. Odlučio je da će Smit biti savršen za "Princa sa Bel Era".

Ko je to u pozadini?

Ko je to u pozadini?
Foto: fullhdpictures.com
Eva Mendez živela je pored žene koja je želela da bude glumica i koja je spremila portfolio da nosi u agenciju za glumu. Agent je primetio Evu na slikama i upitao ko je to, nakon čega ju je kontaktrao i Eva je prihvatila.

Čovek u sobi sa rekvizitima

Čovek u sobi sa rekvizitima
Foto: realclear.com
Džon Vejn je želeo da postane fudbalska zvezda, ali je morao da odustane zbog povrede. Ostao je bez stipendije i počeo da se bavi raznim poslovima, među kojima je bilo i odeljenje za rekvizite gde ga je video slavni reditelj Džon Ford, kome se Vejn odmah dopao. Nedugo nakon toga legenda je rođena.

Zaustavljanje na benzinskoj pumpi

Zaustavljanje na benzinskoj pumpi
Foto: realclear.com
Toni Brekston pevala je za sebe dok je točila benzin u Anapolisu, Merilend, kada se dogodilo da je tu bio producent koji ju je čuo. Odmah je zatražio da snimi demo u njegovom studiju i Toni je pristala.

Pažnja na utakmici

Pažnja na utakmici
Foto: salon.com
Rođena u Kanadi, Pamela Anderson preselila se u Vankuver, nakon što je diplomirala na fakultetu za fitnes instruktorku. Jednog dana bila je fudbalskoj utakmici na kojoj je nosila majicu sa kanadskim pivom i ušla u kadar na video ekranu, nakon čega je dobila veliku pažnju publike. Nakon toga je dobila veliki broj poziva da bude model, kao i da pozira za magazin "Plejboj" od strane Hju Hefnera.

Tuča u baru

Tuča u baru
Foto: business2community.com
Mel Gibson je prisustvovao u nekoliko scenskih produkcija, ali bio je daleko od toga da postane glumac. Kada ga je prijatelj pitao da ide sa njim na audiciju za film, prihvatio je. Noć pre audicije bio je u baru kada se potukao i sutradan je otišao sa masnicama na licu. Direktor ga je video i rekao da mu je potrebno pretučeno lice za novi film, nakon čega je dobio ulogu.

Lepo lice u restoranu

Lepo lice u restoranu
Foto: imgix.net
Natali Portman imala je 11 godina i jela je picu u restoranu na Long Ajlendu, kada ju je spazio predstavnik "Revlon" kozmetike i upitao da li želi da se bavi modom. Odbila je ponudu rekavši da bi se pre bavila glumom, nego da bude model i uskoro nakon toga pojavila se u filmu "Profesionalac".
Image source: realclear.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email