None
16 0 1 10

15 slavnih ličnosti koje imaju blizance za koje NIKO živ ne zna iako liče kao jaje jajetu (broj #13 ni rođena majka ne razlikuje)

Podeli
Poznati
Dragana P.
Poznati
Oct 26, 2016

Gledamo često njihova prepoznatljiva lica na malim ekranima, a za mnoge od njih ne znamo da imaju svoje krvne dvojnike. Pogledajte listu poznatih ličnosti koje imaju blizance i zapanjićete se koliko su slični.

1. Žizel Bindšen

Žizel Bindšen
Foto: popsugar.com
Odrasla je u Brazilu sa pet sestara od kojih je jedna njena sestra bliznakinja. Žizel je rođena 5 minuta pre svoje sestre. Njih često možete videti zajedno na Nedeljama mode u Sao Paolu.

2. Ešton Kučer

Ešton Kučer
Foto: popsugar.com
Glumčev brat blizanac zove se Majkl, tenutno živi u njihovom rodnom mestu, u Ajovi sa svojim sinom. Njemu je dijagnostikovana cerebralna paraliza, a sa 13 godina imao je transplataciju srca. On zaista ima inspirativnu priču, te je motivacioni govornik i portparol organizacije "Reaching For The Stars".

3. Skarlet Johanson

Skarlet Johanson
Foto: popsugar.com
Glumica ima brata blizanca, Hantera, koji je samo tri minuta mlađi od nje. Često ga možete videti kao njenog pratioca na raznim svečanostima. Oni imaju zajednička interesovanja za politiku. Poznato je da Skarlet podržava Obamu, a njen brat je bio kampanjski savetnik 2008. godine.

4. Vin Dizel

Vin Dizel
Foto: popsugar.com
Pol je ime Vinovog brata blizanca, koji radi kao filmski reditelj, i oni izgledaju potpuno isto.

5. Alanis Moriset

Alanis Moriset
Foto: popsugar.com
Njen brat blizanac Vejd Moriset je stariji od nje samo nekoliko minuta, a oboje su se opredelili za muziku kao veoma mladi. Vejd se bavi indi rok muzikom.

6. Kifer Saderland

Kifer Saderland
Foto: popsugar.com
Glumac je stariji 7 minuta od svoje sestre bliznakinje Rejčel. Iako oboje rade u Holivudu, rade u različitim oblastima. Ona je supervizor televizijske postprodukcije.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email