None
16 0 1 0

15 slavnih ličnosti koje imaju blizance za koje NIKO živ ne zna iako liče kao jaje jajetu (broj #13 ni rođena majka ne razlikuje)

Podeli
Poznati
Dragana P.
Poznati
Oct 26, 2016

Gledamo često njihova prepoznatljiva lica na malim ekranima, a za mnoge od njih ne znamo da imaju svoje krvne dvojnike. Pogledajte listu poznatih ličnosti koje imaju blizance i zapanjićete se koliko su slični.

1. Žizel Bindšen

Žizel Bindšen
Foto: popsugar.com
Odrasla je u Brazilu sa pet sestara od kojih je jedna njena sestra bliznakinja. Žizel je rođena 5 minuta pre svoje sestre. Njih često možete videti zajedno na Nedeljama mode u Sao Paolu.

2. Ešton Kučer

Ešton Kučer
Foto: popsugar.com
Glumčev brat blizanac zove se Majkl, tenutno živi u njihovom rodnom mestu, u Ajovi sa svojim sinom. Njemu je dijagnostikovana cerebralna paraliza, a sa 13 godina imao je transplataciju srca. On zaista ima inspirativnu priču, te je motivacioni govornik i portparol organizacije "Reaching For The Stars".

3. Skarlet Johanson

Skarlet Johanson
Foto: popsugar.com
Glumica ima brata blizanca, Hantera, koji je samo tri minuta mlađi od nje. Često ga možete videti kao njenog pratioca na raznim svečanostima. Oni imaju zajednička interesovanja za politiku. Poznato je da Skarlet podržava Obamu, a njen brat je bio kampanjski savetnik 2008. godine.

4. Vin Dizel

Vin Dizel
Foto: popsugar.com
Pol je ime Vinovog brata blizanca, koji radi kao filmski reditelj, i oni izgledaju potpuno isto.

5. Alanis Moriset

Alanis Moriset
Foto: popsugar.com
Njen brat blizanac Vejd Moriset je stariji od nje samo nekoliko minuta, a oboje su se opredelili za muziku kao veoma mladi. Vejd se bavi indi rok muzikom.

6. Kifer Saderland

Kifer Saderland
Foto: popsugar.com
Glumac je stariji 7 minuta od svoje sestre bliznakinje Rejčel. Iako oboje rade u Holivudu, rade u različitim oblastima. Ona je supervizor televizijske postprodukcije.

7. Đovani Ribisi

Đovani Ribisi
Foto: popsugar.com
On i njegova sestra Marisa su poznati glumci. Glumio je u filmovima poput "Minut za beg", "Spasavanje redova Rajana" i "Gangsterski odred". On je takođe i Fibin brat u seriji "Prijatelji". Marisa je glumila u filmovima "Sluđeni i zbunjeni", "Plezentvil" i "Felisiti".

8. Džozef Fajns

Džozef Fajns
Foto: popsugar.com
Njegov brat blizanac zove se Džejkob. Obojica su braća Ralfa Fajnsa, zvezde "Američke horor priče". Za razliku od njegove braće, Džejkob radi kao konzervator u inostranstvu.

9. Šarlota Ronson

Šarlota Ronson
Foto: popsugar.com
Modni dizajner Šarlota Ronson ima sestru bliznakinju koja je DJ Samanta. Samanta često pušta muziku na Šarlotinim revijama i na njenim žurkama posle revija.

10. Linda Hamilton

Linda Hamilton
Foto: pressroomvip.com
Njena sestra bliznakinja, Lesli, radi kao medicinska sestra. Međutim, i ona se pojavljivala pred kamerom kao Lindina dublerka u filmu "Terminator 2: Sudnji dan" 1991. godine.

11. Nikolas Brendon

Nikolas Brendon
Foto: popsugar.com
Poznat je po ulozi Ksandera Harisa u seriji "Bafi ubica vampira", malo je ljudi svesno da ima brata blizanca Kelija Donovana.

12. Rami Malek

Rami Malek
Foto: popsugar.com
Zvezda serije "Gospodin robot" ima brata blizanca Samija, od kog je stariji 4 minuta. Sami je pratio svog brata na nastup u emisiji Džimija Kimela, nije prošlo mnogo vremena, a on je postao internet senzacija.

13. Šon Ešmor

Šon Ešmor
Foto: popsugar.com
Nema sumnje da su identični. Šon i Aron su obojica glumci, radili su i zajedno i odvojeno. Videli ste ih u seriji "Smolvil", a Šon je svoju slavu stekao kao Ajsmen i serijalu filmova "X-men"

14. Eva Grin

Eva Grin
Foto: popsugar.com
Ova bondovska devojka je samo dva minuta starija od svoje sestre bliznakinje Džoj. Iako spolja mnogo liče, iznutra su potpuno različite. Džoj je pohađala poslovne studije i udata je za italijanskog grofa, dok Eva živi u Francuskoj, a njeni konji su njena porodica.

15. Džon Heder

Džon Heder
Foto: popsugar.com
On ima identičnog brata blizanca po imenu Den. Den je pravio mnogo problema pretvarajući se da je njegov brat. Obojica imaju svoju produkcijsku kuću.

16. Parker Pouzi

Parker Pouzi
Foto: popsugar.com
Videli smo je kao zvezdu u filmovima poput "Sluđeni i zbunjeni" i "Najbolji u šou". Ona ima brata blizanca, Kristofera, koji navodno radi kao advokat.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email