None
15 0 1 10

SLAVA IM DOŠLA GLAVE: Potresne fotografije uslikane samo par trenutaka pre smrti najvećih svetskih zvezda

Podeli
Poznati
Tanja B.
Poznati
Dec 22, 2015

Smrt poznatih ličnosti je uvek događaj od javnog značaja. Mnogi ljudi su se ugledali na njih i uživali u njihovoj umetnosti, pa nije ni čudo što su poslednje slike poznatih, pre nego što su umrli, mnogim ljudima veoma potresne.

Pogledajte poslednje fotografije poznatih ličnosti koje više nisu sa nama!

Kurt Kobejn

Kurt Kobejn
Foto: buzzlamp.com
Bilo da verujete da je ovaj roker izvršio samoubisto ili da je njegova žena, Kortni Lav, imala nešto s tim, njegova smrt bila je tragični gubitak za ceo svet. Pre nego što je zauvek otišao 1994. godine, uradio je ovaj fotosešn za londoski časopis "Sunday Observer".

Tupak Šakur

Tupak Šakur
Foto: youtube.com
Ova slika nastala je samo nekoliko trenutaka pre nego što je Tupak upucan na bulevaru u Las Vegasu 1996. godine. Sumoran izraz na njegovom licu izuzetno je potresan.

Džejms Din

Džejms Din
Foto: therichest.com
Džejms Din izgleda tako srećno u Porsche-u koji je obožavao. Ova slika iz 1955. godine nastala je tačno pre nego što je pošao na trku na koju nažalost nije stigao. Poginuo je u saobraćajnoj nesreći sa samo 24 godine.

Bobi Kendi

Bobi Kendi
Foto: buzzlamp.com
Ne samo da je ovo poslednja slika Bobija Kenedija pre nego što je umro već je i uslikana tačno nakon što je upucan 5. juna 1968. godine na političkom mitingu. Umro je narednog dana.

Džon Lenon

Džon Lenon
Foto: youtube.com
Ova slika je jedna od najjezivijih sa liste. Poslednja slika Lenona prikazuje ga kako potpisuje autogram Marku Dejvidu Čepmenu, čoveku koji će ga upucati samo nekoliko sati kasnije.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email