None
12 0 1 8

12 poznatih ličnosti za koje niste znali da su neverovatne škrtice i stipse! (iznenadićete se kada vidite ko se nalazi na #9 mestu)

Podeli
Poznati
Nadežda P.
Poznati
Aug 26, 2016

Možda je i bolje što su ove ličnosti ovakve. Samo je pitanje jesu li škrtice ili samo žele da žive prizeman i običan život kako bi se što bolje uklopili u sredinu?! Mnogi od njih svoj novac daju u dobrotvorne svrhe, što je svakako veoma značajno!

1. Sara Džesika Parker

Sara Džesika Parker
Foto: thatviralfeed.com
Sara vodi poprilično skroman život. Njena porodica je bila siromašna dok je ona bila dete i uvek je bila među prvima na listi za dobijanje kartica za besplatan ručak u školi. Navodno taj period i dalje utiče na nju, čak i dana kada je vredna 90 miliona dolara.

2. Sara Mišel Gelar

Sara Mišel Gelar
Foto: thatviralfeed.com
Uprkos svojoj slavi i popularnosti, Gelarova ne razbacuje novac na stvari koje joj nisu potrebne. Iako ima mogućnosti da plati punu cenu proizvoda, ona uvek kupuje proizvode na popustu i skuplja kupone.

3. Zoi Dešanel

Zoi Dešanel
Foto: thatviralfeed.com
Iako zarađuje otprilike 2 miliona dolara godišnje Zoi je poprilično štedljiva. Umesto trošenja velikog dela svog novca na skupu brendiranu odeću ona deo svojih primanja donira dobrotvorinim organizacijama. Ona takođe kupuje u prodavnicama i voli akcije.

4. Pol Mekartni

Pol Mekartni
Foto: thatviralfeed.com
Iako se njegovo bogatsvo precenjuje na 1,2 milijarde dolara, on je velika škrtica. On je primorao svoju ćerku da ide u državnu školu, a jedan od razloga za razvod koji je njegova bivša žena, Heder Mils, navela, jeste da Mekartni ne želi da daje deo svog novca u dobrotvorne svrhe.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email