None
12 0 1 0

12 poznatih ličnosti za koje niste znali da su neverovatne škrtice i stipse! (iznenadićete se kada vidite ko se nalazi na #9 mestu)

Podeli
Poznati
Nadežda P.
Poznati
Aug 26, 2016

Možda je i bolje što su ove ličnosti ovakve. Samo je pitanje jesu li škrtice ili samo žele da žive prizeman i običan život kako bi se što bolje uklopili u sredinu?! Mnogi od njih svoj novac daju u dobrotvorne svrhe, što je svakako veoma značajno!

1. Sara Džesika Parker

Sara Džesika Parker
Foto: thatviralfeed.com
Sara vodi poprilično skroman život. Njena porodica je bila siromašna dok je ona bila dete i uvek je bila među prvima na listi za dobijanje kartica za besplatan ručak u školi. Navodno taj period i dalje utiče na nju, čak i dana kada je vredna 90 miliona dolara.

2. Sara Mišel Gelar

Sara Mišel Gelar
Foto: thatviralfeed.com
Uprkos svojoj slavi i popularnosti, Gelarova ne razbacuje novac na stvari koje joj nisu potrebne. Iako ima mogućnosti da plati punu cenu proizvoda, ona uvek kupuje proizvode na popustu i skuplja kupone.

3. Zoi Dešanel

Zoi Dešanel
Foto: thatviralfeed.com
Iako zarađuje otprilike 2 miliona dolara godišnje Zoi je poprilično štedljiva. Umesto trošenja velikog dela svog novca na skupu brendiranu odeću ona deo svojih primanja donira dobrotvorinim organizacijama. Ona takođe kupuje u prodavnicama i voli akcije.

4. Pol Mekartni

Pol Mekartni
Foto: thatviralfeed.com
Iako se njegovo bogatsvo precenjuje na 1,2 milijarde dolara, on je velika škrtica. On je primorao svoju ćerku da ide u državnu školu, a jedan od razloga za razvod koji je njegova bivša žena, Heder Mils, navela, jeste da Mekartni ne želi da daje deo svog novca u dobrotvorne svrhe.

5. Džej Leno

Džej Leno
Foto: thatviralfeed.com
Iako sada ima bogatstvo u vrednosti od 350 miliona dolara, on se ne razbacuje novcem. Kao mlad morao je da radi dva posla kako bi preživeo. Jedan od poslova bilo je pranje automobila u Mercedesovoj trgovini. Ipak, on jedino troši novac na skupe automobile.

6. Tobi Megvajer

Tobi Megvajer
Foto: thatviralfeed.com
Iako su mu njegove uloge donele pravo bogatstvo, nekadašnji Spajdermen je veoma obazriv kada je trošenje novca u pitanju. Megvajer je nepokolebljiv kada se radi o skromnom životu kako ne bi završio u lošoj finansijskoj situaciji.

7. Kristina Riči

Kristina Riči
Foto: thatviralfeed.com
Iako poseduje 18 miliona dolara i sebi može priuštiti vilu, Ričijeva se opredelila za kuću sa dve spavaće sobe i tri kupatila.

8. Dženifer Lorens

Dženifer Lorens
Foto: thatviralfeed.com
Samo 2016. godine zaradila je 46 miliona dolara. Smatra se najplaćenijom glumicom Holivuda, a ona ipak živi u svom starom stanu u kom je živela i pre nego što je postala poznata, a takođe vozi i svoj Volkswagen koji vozi već godinama.

9. Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio
Foto: thatviralfeed.com
Ovaj glumac zarađuje oko 25 miliona dolara po filmu, a smatra se da ima oko 200 miliona u banci. Iako Leo sebi može priuštiti palatu i bilo koji skupi automobil, on preferira svoju Tojotu Prius, jer je pogodnija za životnu sredinu. Kada putuje, on putuje putničkim avionima kao većina ljudi, umesto da putuje privatnim avionom.

10. Voren Bafet

Voren Bafet
Foto: thatviralfeed.com
On je svakako jedna od najuticajnijih osoba na planeti. Iako može sebi da priušti luksuzan život, on živi skromno. On i dalje jede u nekim od najskupljih restorana na svetu, ali isto tako jede hamburgere u Mekdonaldsu i pije Koka kolu. Takođe ne koristi moderne telefone i tehnologiju i ne vozi skupe automobile. Nakon svoje smrti, on 99% svog bogatsva ostavlja u dobrotvorne svrhe.

11. Kejti Kurik

Kejti Kurik
Foto: thatviralfeed.com
Jasno je da ona ima mnogo novca, ipak, ona ne koristi neke ekstremno skupe proizvode. Ona je strastveni korisnik tradicionalnih brendova kao što su "Dove" i "Eucerin". Ona tvrdi da su ovi pristupačni brendovi podjednako dobri kao i skuplji brendovi. Umesto da kupuje odeću, ona je pozajmljuje od svojih prijateljica.

12. Erik Klepton

Erik Klepton
Foto: thatviralfeed.com
Jedan od najboljih gitarista svih vremena ima bogatstvo vredno 250 miliona dolara. On voli da troši novac na automobile, umetnst i druge hobije, ali generalno živi skromno. U cilju uštede novca, on sam pere svoj veš. Takođe se nosi skromnu odeću. Jednom je viđen kako nosi stare farmerke.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email