None
10 0 1 0

10 poznatih ličnosti koje su sve ovo vreme skrivali svoja prava imena od nas

Podeli
Poznati
Milica M.
Poznati
Jun 18, 2016

Skoro svaka poznata ličnost u Holivudu danas menja imena, kao da je postalo moderno. Postepeno, ta nova imena postaju njihova prava imena. Postoji nekoliko razloga iza takvih promena - privatnost i anonimnost.

1. Lejdi Gaga

Lejdi Gaga
Foto: wordpress.com
Njeno pravo ime je Stefani Džoan Anđelina Germanota. Njeno umetničko ime Lejdi Gaga inspiracija je od pesme "Radio Gaga" grupe "Queen".

2. Merlin Monro

Merlin Monro
Foto: msecnd.net
Rođena kao Norma Džin Bejker, ova američka glumica i model, ranije je koristila i druga imena. Dok je bila model koristila je imena Žan Norman i Mona Monro. Žan Adair je koristila u glumi. Za prijavljivanje u hotele bila je Zelda Zonk, a za ulazak u psihijatrijsku bolnicu Faje Miler. Na kraju je legalno promenila ime u Merlin Monro.

3. Vin Dizel

Vin Dizel
Foto: highrated.net
Poznat po glavnoj ulozi u franšizi "Paklene ulice", njegovo pravo ime zvuči super, kao i ono na sceni - Mark Sinkler Vinsent.

4. Keti Peri

Keti Peri
Foto: highrated.net
Keti Peri joj je zapravo scensko ime, dok joj je puno Ketrin Elizabet Hadson. Razlog za promenu imena je bio zato što je mislila da će je ljudi mešati sa glumicom Kejt Hadson.

5. Nikolas Kejdž

Nikolas Kejdž
Foto: highrated.net
On je nećak režisera Frensisa Forda Kopole, glumice Talije Šir i njegovo puno ime je Nikolas Kim Kopola. Njegovi rođaci su i režiseri Roman i Sofija Kopola.

6. Niki Minaž

Niki Minaž
Foto: etonline.com
Ona ne samo da je prošla kroz transformaciju svog tela, već je takođe promenila svoje ime. Njeno pravo ime je Onika Tanja Maraž.

7. Dejvid Bouvi

Dejvid Bouvi
Foto: highrated.net
Njegovo pravo ime je bilo Dejvid Robert Džouns, ali ga je promenio da ga ne bi mešali sa Dejvom Džounsom iz grupe "The Monkees".

8. Pitbul

Pitbul
Foto: highrated.net
Njegovo pravo ime je zapravo kompleksnije - Armando Kristijan Perez.

9. Bruno Mars

Bruno Mars
Foto: highrated.net
Iako relativno novi umetnik, ceo svet je čuo za njega kao Bruno Mars. Bio je inspirisan čuvenim rvačem Brunom Samartinom i oduvek je sebe video kao odlučno dete kao rvač. Devojke su mu uvek govorile da je kao "van ovog sveta" i zato je promenio prezime u Mars.

10. Džuli Bouen

Džuli Bouen
Foto: highrated.net
Njeno pravo ime je skoro pa isto - Džuli Bouen Luetkemejer. Razlog je bio što je htela da njeno ime zvuči kao da potiče iz moderne porodice.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email