None
8 0 1 0

Ćerka Silvester Stalonea je hrabro ušla u svet mode a ovako ona danas izgleda

Podeli
Poznati
Dejan K.
Poznati
Jul 05, 2017

Silvester Stalone je jedan od najpoznatijih svetskih glumaca, koji je prešao dug put od spavanja na autobuskoj stanici do brojnih nagrada, pre svega za njegovu neponovljivu ulogu Rokija Balboe. Od svoje prve glavne uloge 1976. godine igrao je u mnogim filmovima i osvojio je mnoge nagrade. Ipak, ma koliko mu ova priznanja bila draga, sigurno nisu ni približno kao što su mu njegova deca.

Foto: pinterest.com
Ovaj 70-godišnji glumac dobio je dva sina, od kojih je jedan nažalost preminuo, a sa svojom suprugom Dženifer Flavin ima i 3 kćerke, Sofiju, Sistin i Skarlet.

Foto: instagram.com
Ipak, nijedno dete nije pošlo očevim glumačkim stopama, ali je jedna njegova kćerka dospela u žižu interesovanja. Ona je izabrala drugi životni poziv i po svoj prilici na dobrom je putu da zaseni svog oca.

Foto: goodhousekeeping.com
Srednja kćerka Silvestera Stalonea, 19-godišnja Sistin, iskoračila je iz senke svog oca i zakoračila u svet mode. Iako vrlo mlada, može se već pohvaliti brojnim ugovorima i postignućima u ovoj oblasti.

Foto: instagram.com
Sarađivala je sa najpoznatijim brenodvima i modnim kućama, kao što su D&G, kao i TopShop, na čijoj je reviji prvi put prošetala pistom tokom londonske nedelje mode.

Foto: instagram.com
Ne samo što je lepa, Sistin je takođe i vrlo inteligentna i vredna i kada je škola u pitanju. Nedavno je završila srednju školu sa najboljim ocenama i roditelji su veoma ponosni na nju.

Foto: instagram.com
Pored pojavljivanja na najznačajnijim modnim događajima, Sistin uživa u normalnom životu jedne mlade devojke, što možemo videti i na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com
Sve tri kćerke verno prate karijeru svog oca i pojavljuju se sa njim na značajnim događajima. Ponosna je na uspeh svog oca, koji je prošle godine osvojio Zlatni globus.

Foto: instagram.com
Čini se da će ova lepotica tek zablistati, ali nesumnjivo je da ovaj veliki glumac ima mnogo razloga da bude ponosan na svoju porodicu.
Image source: instagram.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email