None
20 0 1 0

Nismo mogli da poverujemo sopstvenim očima koliko se Sivester Stalone promenio od svoje 7. do 70. godine... neverovatno!

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
Feb 18, 2017

Silvester Stalone je glumac, režiser i pisac, sa filmskom karijerom dugom već 30 godina. Iza sebe ima poznate uloge Rokija, Ramba i "Plaćenika". Počeo je karijeru sa 17 godina i sada je jedan od najpoznatijih glumaca na svetu.

7 godina

7 godina
Foto: providr.com
Stalone se rodio u Njujorku. Njegov otac, Frenk Stalone, je bio italijanski frizer a majka, Džeki, astrolog i bivša plesačica.

14 godina

14 godina
Foto: providr.com
Zbog komplikacija prilikom rođenja, Staloneovi nervi su se slučajno oštetili i izazvali paralizu na određenim delovima lica. Ovo je delimično uticalo na njegova usta, jezik i bradu, zbog čega teže govori.

16 godina

16 godina
Foto: providr.com
Kada je imao 9 godina, njegovi roditelji su se razveli i ostao je da živi sa majkom. Sa 16 godina nije bio baš dobar učenik i radio je u majčinom salonu lepote.

18 godina

18 godina
Foto: providr.com
Otišao je na Notr Dam akademiju, srednju školu Linkoln u Filadelfiji i vojnu akademiju Šarlot. Nakon toga je pohađao Majami Dejd fakultet i univerzitet u Majamiju.

24 godina

24 godina
Foto: providr.com
Njegova karijera je zapala u krizu, zbog čega je prihvatio ulogu u filmu za odrasle. U to vreme je bio izbačen iz stana i praktično je živeo kao beskućnik. jednog dana dok je spavao na autobuskoj stanici u Njujorku, video je kasting za film "Žurka kod Kiti i pastuva".

25 godina

25 godina
Foto: providr.com
Imao je druge manje uloge 70-ih godina dok je bio u Švajcarskoj. Ovo uključuje filmove kao što su "Bočne oči", Vudi Alenove "Banane" gde je glumio bandita u metrou i slično.

28 godina

28 godina
Foto: providr.com
U ovo vreme je dobio par ozbiljnijih ponuda za uloge i postao malo uspešniji. Odlučio je da napiše scenario dok je čekao napredak u karijeri. Dobio je glavnu ulogu u filmu "Gospodari Fletbuša", gde je radio na dijalogu.

30 godina

30 godina
Foto: providr.com
Rečeno je da je inspiracija za Rokija nastala nakon što je gledao meč između Muhameda Alija i Čaka Vepnera 24. marta 1975. godine, ali je Stalone ovo negirao. Pokušao je da proda svoj scenario, ali je ostao čvrst u nameri da bude filmska zvezda. Odbio je ponudu od 350 000 dolara od strane Irvina Vinklera i Roberta Čartofa koji su bili zainteresovani za glavnu ulogu. Napokon su odlučili da Stalone može da bude zvezda i njegova upornost se isplatila u velikom stilu.

31 godina

31 godina
Foto: providr.com
Roki je postigao veliki uspeh i 10 puta je bio nominovan za Oskara. Ovo uključuje najbolju ulogu i najbolji scenario. 7 filmova je izašlo u kojima je Stalone bio zvezda i novi izlazi 2017. godine.

32 godine

32 godine
Foto: providr.com
Pre nego što se vratio kao Roki Balboa, Stalone je glumio u filmu "F.I.S.T" iz 1978. godine gde je glumio Džonija Kovaka koji je bio član radničkog sindikata. Film je baziran po "Sindikalcima" i nekadašnjem predsedniku Džimiju Hofu.

33 godine

33 godine
Foto: providr.com
Takođe je glumio u "Paklenoj četvrti", gde je po prvi put bio režiser. To je priča o tri brata koji pokušavaju da se probiju u svetu rvanja. Radnja se dešava u Njujorku.

35 godina

35 godina
Foto: providr.com
"Noćni jastrebovi" i "Pobeda" su filmovi koji nisu dobro prošli među publikom. Ovo ga je nateralo da uradi ono u čemu je najbolji - da glumi u "Rokiju 3".

36 godina

36 godina
Foto: providr.com
Treći deo o Rokiju je postao vrlo uspešan i uključivao je njegovog protivnika Gospodina Tija, koga je glumio Klaber Leng.

37 godina

37 godina
Foto: providr.com
Dok mu je karijera bila jaka, pisao je scenario i režirao film "Groznica subotnje večeri". Ovde je glumio uz Džona Travoltu koji je bio plesač Toni Manero.

38 godina

38 godina
Foto: pinimg.com
U ovo vreme je stvorena još jedna sjajna franšiza - "Prva krv", bazirana po knjizi Dejvida Morela. U filmu su takođe glumili Ričard Krena i Brajan Denehi, a osvojio je publiku svojim komentarom na temu vijetnamskog rata i političkih stavova. Film je doživeo veliki uspeh.

41 godina

41 godina
Foto: providr.com
Kako je nastavljao svoju karijeru u akcionim filmovima, njegova karijera je rasla. Ovde se slikao sa svojim prijateljom Majklom Džeksonom.

46 godina

46 godina
Foto: providr.com
Stalone je glumio par heroja tokom 80-ih godina, gde su obožavatelji imali podeljena mišljenja. "Kobra" i "Preko vrha" nisu doživeli veliki uspeh. Takođe je glumio u par komedija.

57 godina

57 godina
Foto: providr.com
Nakon velikog uspeha tokom mlađih dana, Stalone je nastavio da glumi u filmovima kao što su "Zemlja policajaca" sa Robertom De Nirom i Rej Liotom. Takođe je glumio u filmu "Deca špijuni: Kraj igre".

69 godina

69 godina
Foto: providr.com
Približavajući se 70 godini, glumac je bio zauzet "Plaćenicima", franšizi koja je doživela veliki uspeh u svetu. Takođe radi na novom "Krid" filmu, koji će izaći ove godine.

70 godina

70 godina
Foto: providr.com
Stalone je sjajan primer da možete da ostvarite svoje snove ako ste uporni. Talentovani i uspešni glumac, režiser i producent je otac tri ćerke i aktivan je na Instagramu.
Image source: providr.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'memcache' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: