None
20 0 1 13

20 poznatih ličnosti koje su izvršile samoubistvo na užasne načine

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
May 31, 2016

Ove ličnosti bile su poznate širom sveta, pogledajte kako su i zašto izvršili samoubistvo.

1. Kurt Kobejn - 27 godina

Kurt Kobejn - 27 godina
Foto: ilyke.co
Pevač Nirvane uvek je bio na lošem glasu i izvršio je samoubistvo u proleće 1994. godine, pucajući sebi u glavu iz puške. Kobejn je bio poznat po burnom životu i borbi protiv ovisnosti i depresije.

2. Merlin Monro - 36 godina

Merlin Monro - 36 godina
Foto: ilyke.co
Ova slavna ikona umrla je verovatno od prekomerne doze barbiturata. Zavodila je mnoge ljude, a njeni najbliži kažu da je patila od "čestih strahova i depresije", kao i "nagle i nepredvidive promene raspoloženja". Ovo sugeriše da je glumica možda patila od mentalnih bolesti, koje su mogle da utiču na njenu odluku da sebi oduzme život.

3. Robin Vilijams - 63 godine

Robin Vilijams - 63 godine
Foto: ilyke.co
Jedan od "najsvežijih" holivudskih samoubistava izvršio je glumac i komičar Robin Vilijams, kada se 2014. godine obesio. Otkriveno je da se glumac borio sa perkinsonovom bolešću, demencijom i depresijom.

4. Teri Kat - 31 godina

Teri Kat - 31 godina
Foto: ilyke.co
Prateći vokal klasičnog rok benda "Čikago" umro je od rane od metka u glavi, jer se veruje da se "poigravao" sa poluautomatskim 9mm pištoljem. Imao je problema sa alkoholom i opijatima, ali njegovi najbliži i dalje misle da je bila slučajnost. Kada se to desilo bio je kod prijatelja i nije znao da je jedan od pištoljs bio napunjen.

5. Simon Betl - 25 godina

Simon Betl - 25 godina
Foto: ilyke.co
Simon je bila američka glumica, "X-faktor" finalistkinja i član ženske grupe "G.R.L.". Ona je pronađena obešena u jesen 2014. godine u svojoj kući u Kaliforniji. Nakon smrti otkriveno je da je patila od depresije zbog finansijskih problema.

6. Sojer Sviten - 19 godina

Sojer Sviten - 19 godina
Foto: wp.com
Sojer je poznat po ulozi u seriji "Svi vole Rejmonda". Porodica i prijatelji ostali su šokirani nakon što je prošle godine sam sebi pucao u glavu pištoljem. Njegovi najbliži su rekli da je bio zabrinut zbog novčanih problema, svoje blede karijere i bio napadan zbog glasina da je gej.

7. L’Vren Skot - 49 godina

L’Vren Skot - 49 godina
Foto: ilyke.co
Bila je poznati modni dizajner i poznata zbog svoje dugogodišnje veze sa pevačem "The Rolling Stones"-a, Mikom Džegerom. Saopšteno je da se obesila maramom 2014. godine, nakon dugog problema sa depresijom.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email