None
20 0 1 0

20 poznatih ličnosti koje su izvršile samoubistvo na užasne načine

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
May 31, 2016

Ove ličnosti bile su poznate širom sveta, pogledajte kako su i zašto izvršili samoubistvo.

1. Kurt Kobejn - 27 godina

Kurt Kobejn - 27 godina
Foto: ilyke.co
Pevač Nirvane uvek je bio na lošem glasu i izvršio je samoubistvo u proleće 1994. godine, pucajući sebi u glavu iz puške. Kobejn je bio poznat po burnom životu i borbi protiv ovisnosti i depresije.

2. Merlin Monro - 36 godina

Merlin Monro - 36 godina
Foto: ilyke.co
Ova slavna ikona umrla je verovatno od prekomerne doze barbiturata. Zavodila je mnoge ljude, a njeni najbliži kažu da je patila od "čestih strahova i depresije", kao i "nagle i nepredvidive promene raspoloženja". Ovo sugeriše da je glumica možda patila od mentalnih bolesti, koje su mogle da utiču na njenu odluku da sebi oduzme život.

3. Robin Vilijams - 63 godine

Robin Vilijams - 63 godine
Foto: ilyke.co
Jedan od "najsvežijih" holivudskih samoubistava izvršio je glumac i komičar Robin Vilijams, kada se 2014. godine obesio. Otkriveno je da se glumac borio sa perkinsonovom bolešću, demencijom i depresijom.

4. Teri Kat - 31 godina

Teri Kat - 31 godina
Foto: ilyke.co
Prateći vokal klasičnog rok benda "Čikago" umro je od rane od metka u glavi, jer se veruje da se "poigravao" sa poluautomatskim 9mm pištoljem. Imao je problema sa alkoholom i opijatima, ali njegovi najbliži i dalje misle da je bila slučajnost. Kada se to desilo bio je kod prijatelja i nije znao da je jedan od pištoljs bio napunjen.

5. Simon Betl - 25 godina

Simon Betl - 25 godina
Foto: ilyke.co
Simon je bila američka glumica, "X-faktor" finalistkinja i član ženske grupe "G.R.L.". Ona je pronađena obešena u jesen 2014. godine u svojoj kući u Kaliforniji. Nakon smrti otkriveno je da je patila od depresije zbog finansijskih problema.

6. Sojer Sviten - 19 godina

Sojer Sviten - 19 godina
Foto: wp.com
Sojer je poznat po ulozi u seriji "Svi vole Rejmonda". Porodica i prijatelji ostali su šokirani nakon što je prošle godine sam sebi pucao u glavu pištoljem. Njegovi najbliži su rekli da je bio zabrinut zbog novčanih problema, svoje blede karijere i bio napadan zbog glasina da je gej.

7. L’Vren Skot - 49 godina

L’Vren Skot - 49 godina
Foto: ilyke.co
Bila je poznati modni dizajner i poznata zbog svoje dugogodišnje veze sa pevačem "The Rolling Stones"-a, Mikom Džegerom. Saopšteno je da se obesila maramom 2014. godine, nakon dugog problema sa depresijom.

8. Dejv Mira - 41 godina

Dejv Mira - 41 godina
Foto: ilyke.co
Bivši voditelj takmičenja "Real World/Road Rules" i BMX legenda, izvršio je samoubistvo tako što je pucao sebi u glavu u svom kamionu u Severnoj Karolini.

9. Kris Benojt - 30 godina

Kris Benojt - 30 godina
Foto: ilyke.co
Poznati američki rvač 2007. godine zadavio je svoju ženu u 7-godišnjeg sina, a zatim se obesio. Nakon obdukcije otkriveno je da patio od ozbiljnog oštećenja mozga i traume tokom godina, da je njegov mozak podsećao na jednog Alchajmerovog 85-godišnjeg pacijenta.

10. Meri Kej Bergman - 38 godina

Meri Kej Bergman - 38 godina
Foto: ilyke.co
Bergmanova je bila u braku skoro celu deceniju i izgledala je srećno. Tek nakon samoubistva saznalo se da je dugo godina patila od akutne i hronične depresije. Ostavila je za sobom 2 oproštajna pisma koja nisu objavljena u javnosti.

11. Vendi O. Vilijams - 48 godina

Vendi O. Vilijams - 48 godina
Foto: thetimes-tribune.com
Vendi se 1998. godine upucala u glavu u šumi pored njene kuće u Konektikatu. Pank rokerka je ranije već pokušala da izvrši samoubistvo, tako što je sama sebi zabola nož u grudi.

12. Lusi Gordon - 28 godina

Lusi Gordon - 28 godina
Foto: ilyke.co
Ova britanska glumica glumila je u filmovima "Igra sudbine" i "Spajdermen 3" i pronađena je obešena 2013. godine u svom stanu u Parizu. Ostavila je par oproštajnih pisama sa detaljima svoje poslednje želje.

13. Dana Plato - 34 godina

Dana Plato - 34 godina
Foto: ilyke.co
Najpoznatija po ulozi Kimberli Dramond u humorističkoj seriji "Diff'rent Strokes". Nedugo nakon toga oduzela je sebi život tako što se predozirala lekovima protiv bolova u proleće 1999. godine. Godinama se borila sa siromaštvom i opijatima.

14. Aron Švorc - 26 godina

Aron Švorc - 26 godina
Foto: ilyke.co
Ovaj internet haker i kompjuterski programer, izvršio je samoubistvo 2013. godine tako što se obesio u svom stanu u Njujorku, nakon što je bio suočen sa zatvorskom kaznom od 50 godina zbog računarske prevare.

15. Gija Alemand - 29 godina

Gija Alemand - 29 godina
Foto: ilyke.co
Ova diplomirana takmičarka i model "Maksima" katastrofalno je pokušala sebi da oduzme život davljenjem vakuumskim kablom leta 2013. godine. Još uvek je bila živa kada je pronađena, nakon čega je odvezena u bolnicu, ali joj je mozak bio mrtav i nakon 2 dana su je isključili sa aparata.

16. Džoni Luis - 26 godina

Džoni Luis - 26 godina
Foto: ilyke.co
Najpoznatiji po ulozi Kipa Epsa u seriji "Sinovi anarhije", ovaj glumac skočio je ili pao sa krova svoje kuće 2012. godine. Nakon smrti, porodica je izjavila da se godinama borio sa povredama glave i da je postojala mogućnost da je to dovelo do psihičkih poremećaja.

17. Jovan Belčer - 25 godina

Jovan Belčer - 25 godina
Foto: ilyke.co
Ovaj profesionalni igrač američkog fudbala pucao je 9 puta u svoju devojku, Kasandru Perkins, pred svojom majkom. Nakon toga se ubio ispred svog trenera i menadžera Kanzas Sitija, prethodno rekavši "Nisam mogao da dobijem dovoljno pomoći".

18. Kris Lajtli - 44 godine

Kris Lajtli - 44 godine
Foto: ilyke.co
Lajtli je imao veliku karijeru u muzičkoj industriji. Nažalost, stvari su se pogoršale kada je 2012. godine nađen mrtav, sa licem nadole, od rana od pištolja. Neki ljudi se i dalje pitaju da li je oduzeo sebi život ili je bio ubijen.

19. Junior Sou - 43 godine

Junior Sou - 43 godine
Foto: ilyke.co
Jedan od najpoznatijih lajnbekera američkog fudbala, Junior je sebe upucao u grudi u svojoj kući u Kaliforniji. Obdukcija je pokazala da je fudbaler patio od hroničnog oštećenja mozga.

20. Aleksandar Mekvin - 40 godina

Aleksandar Mekvin - 40 godina
Foto: ilyke.co
Svetski poznati britanski modni dizajner, oduzeo je sebi život 2010. godine, nešto više od nedelju dana nakon što mu je umrla majka Džojs od raka. Njegovo samoubistvo je bilo u pravom "dizajnerskom stilu", tako što je popio opijate, lekove za spavanje i smirenje i obesio se svojim omiljenim pojasom.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email