None

10 dečijih zvezda koji su od nespretne dečurlije postali zavodnici svetske klase!

Podeli
Poznati
Natalija Z.
Poznati
Jan 20, 2016

Uvek nam je bila interesantna transformacija glumaca, kakvi su bili nekad, a kakvi su sada. Ako je i vama to interesantno, onda ćete uživati u ovom tekstu.

Džonatan Lipnički

Džonatan Lipnički
Svi pamtimo Džonatana kao malo dete iz filmova. Uvek je bio plavokosi slatkiš, sa velikim osmehom, koji je igrao u filmovima "Džeri Megvajer" i "Mali Stjuart". Ali to je bilo 90-ih godina, onda kada je krenuo u srednju školu počeo je da trenira brazilski džijudžicu. To je veoma doprinelo njegovoj mišićnoj muskulaturi, dok mu se lice promenilo sa godinama.

Nikolas Hoult

Nikolas Hoult
Kada se pojavio hit film "O dečaku" u bioskopima 2002. godine, glavna zvezda je bio mladi i nespretni momak koji se našao u centru te priče. Ta njegova neobična frizura i sklonst ka ružnim pletenim kapama ga je učinila predmetom izruganja, ali što se tiče publike, on im je potpuno istopio srca. Danas, dečak je u dvadesetim godinama i izgleda fenomenalno.

Džoš Hačerson

Džoš Hačerson
Džoš Hačerson je zvezda filma "Igre gladi" i svi bi voleli da nas on spasi u areni. Ali kada je bio mnogo mlađi, bio je zvezda u filmovima poput "Zatura". Izgledao je čudno i često je igrao razmaženo dete koje je pokušavalo sve da uništi. Ali posle pojavljivanja u fimu "Igre gladi" sva ta mišljenja su nestala, a takođe je imao priliku da pokaže svoje zategnute mišiće.

Džozef Gordon-Levit

Džozef Gordon-Levit
Ako ste ljubitelji filma "10 stvari koje mrzim kod tebe" ili serije "Treći kamen od Sunca", sigurno ćete prepoznati mladolikog glumca. Bio je glumac još kao dete i vrlo poznat po svojoj dugoj kosi. Skoro je neprepoznatljiv u filmu "Don Džon", koji je napisao, režirao i glumio sa svoje 32 godine. Sa mišićima, odličnom frizurom i sjajnim oblačenjem, on definitivno više nije onaj "mali štreber".

Džeri O'Konel

Džeri O'Konel
Možda je sada malo stariji glumac, ali njegova karijera je počela još 1986. godine kada je imao 11 godina. U klasiku "Ostani uz mene" bio je pomalo buckast sa neobičnom frizurom koja mu je samo istakla veličinu. Ali naravno, on je porastao i nedavno se pojavio sa serijom "Mi smo muškarci". Za čoveka u 40-im, ima veoma impresivne trbušnjake.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email