None
10 0 1 5

10 dečijih zvezda koji su od nespretne dečurlije postali zavodnici svetske klase!

Podeli
Poznati
Natalija Z.
Poznati
Jan 20, 2016

Uvek nam je bila interesantna transformacija glumaca, kakvi su bili nekad, a kakvi su sada. Ako je i vama to interesantno, onda ćete uživati u ovom tekstu.

Džonatan Lipnički

Džonatan Lipnički
Foto: ilyke.com
Svi pamtimo Džonatana kao malo dete iz filmova. Uvek je bio plavokosi slatkiš, sa velikim osmehom, koji je igrao u filmovima "Džeri Megvajer" i "Mali Stjuart". Ali to je bilo 90-ih godina, onda kada je krenuo u srednju školu počeo je da trenira brazilski džijudžicu. To je veoma doprinelo njegovoj mišićnoj muskulaturi, dok mu se lice promenilo sa godinama.

Nikolas Hoult

Nikolas Hoult
Foto: ilyke.com
Kada se pojavio hit film "O dečaku" u bioskopima 2002. godine, glavna zvezda je bio mladi i nespretni momak koji se našao u centru te priče. Ta njegova neobična frizura i sklonst ka ružnim pletenim kapama ga je učinila predmetom izruganja, ali što se tiče publike, on im je potpuno istopio srca. Danas, dečak je u dvadesetim godinama i izgleda fenomenalno.

Džoš Hačerson

Džoš Hačerson
Foto: ilyke.com
Džoš Hačerson je zvezda filma "Igre gladi" i svi bi voleli da nas on spasi u areni. Ali kada je bio mnogo mlađi, bio je zvezda u filmovima poput "Zatura". Izgledao je čudno i često je igrao razmaženo dete koje je pokušavalo sve da uništi. Ali posle pojavljivanja u fimu "Igre gladi" sva ta mišljenja su nestala, a takođe je imao priliku da pokaže svoje zategnute mišiće.

Džozef Gordon-Levit

Džozef Gordon-Levit
Foto: ilyke.com
Ako ste ljubitelji filma "10 stvari koje mrzim kod tebe" ili serije "Treći kamen od Sunca", sigurno ćete prepoznati mladolikog glumca. Bio je glumac još kao dete i vrlo poznat po svojoj dugoj kosi. Skoro je neprepoznatljiv u filmu "Don Džon", koji je napisao, režirao i glumio sa svoje 32 godine. Sa mišićima, odličnom frizurom i sjajnim oblačenjem, on definitivno više nije onaj "mali štreber".

Džeri O'Konel

Džeri O'Konel
Foto: ilyke.com
Možda je sada malo stariji glumac, ali njegova karijera je počela još 1986. godine kada je imao 11 godina. U klasiku "Ostani uz mene" bio je pomalo buckast sa neobičnom frizurom koja mu je samo istakla veličinu. Ali naravno, on je porastao i nedavno se pojavio sa serijom "Mi smo muškarci". Za čoveka u 40-im, ima veoma impresivne trbušnjake.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email