None
8 0 1 0

Evo šta se dešava sa brakom Melanije i Donalda Trampa

Podeli
Poznati
Milena J.
Poznati
May 10, 2017

Brak Donalda Trampa sa Melanijom, bio je pod lupom javnosti i pre nego što je postao predsednik. Ovaj močni par je stalna meta napada tabloida i prošli su sve od optužbi da su sponzoruša i varalica do sudskih tužbi. Kada je Tramp konačno odlučio da se kandiduje za predsednika, ove stvari su postale samo intenzivnije. Melanijine smele slike iz perioda kada se bavila manekentsvom, njegovi protivnici su koristili u kampanji. Svaki put kad bi se pojavila ili govorila u javnosti, bila je pod lupom mikroskopa i svi se sećamo optužbi da je njen govor bio plagijat. Od ulaska u Belu kuću, ništa se nije promenilo. Poslednji skandal vezan za gospođu Tramp uključuje njen lični Tviter nalog sa kojeg je lajkovala tvit sa negativnim komentarima o njenom braku i sada zloglasnu sliku njenog namrštenog lica na inauguraciji predsednika. Ko zna da li će njihob brak preživeti? Samo vreme može dati odgovor na ovo pitanje, ali iz prethodnih događaja nam je jasno šta ih je dovelo do ove tačke. Evo šta se dešava u braku predsednika SAD-a, Donalda Trampa.

Hajde da popričamo o incidentu sa mrštenjem Prve dame

Hajde da popričamo o incidentu sa mrštenjem Prve dame
Foto: trending-buzzz.net
Svi se sećamo scene sa dana inauguracije koja je zapalila internet, kada se Melanija mrštila svaki put kad Donald ne bi gledao u nju. Slike sa ovog događaja su nam pokazale da je ona očigledno nesrećna žena. To nije bio jedini neprijatan momenat tog dana. Na inauguracijskom balu, Melanija se odmicala od Donalda, a stručnjaci za govor tela kažu da je to bio Melanin pokušaj da kaže " Ne želim da budem sa tobom". Najšokantniji momenat je verovatno bio kada su došli do Bele kuće i sreli se sa Obamovima. Donald je izašao iz auta ostavivši Melaniju koja je morala da hoda oko automobila i sama se popne uz stepenice. naravno, može se reći da je to rezultat njegove nervoze, ali je opet pokrenuto mnogo ozbiljnih pitanja o njihovom odnosu.

Pogodan brak?

Pogodan brak?
Foto: trending-buzzz.net
Skor svi koji su poznavali Donalda i Melaniju kada su počeli da se zabavljaju, kažu da su bili dobro jedno za drugi iz jednog razloga: bili su pogodni. Tramp je upoznao svoju buduću nevestu na zabavi 1998. godine, na koju je došao sa tadašnjom partnerkom Selinom Midelfart. Dok je Selina bila u kupatilu, Tramp je prišao Melaniji i dao joj svoj broj telefona. Nekoliko dana kasnije, oni su se sastali i tako je sve počelo. Za Trampa, on je uspeo da zavede zgodnu, mladu žene koju je vaspitanje naučilo vrednostima i nezavisnom duhu koji je on tražio u ženama. Za Melaniju, on je bio džekpot: "Naletela je na Donalda u pravo vreme. Bila je u beznadežnoj situaciji, skoro je potrošila sav novaci i bila je na ivici da se vrati u Istočnu Evropu", kaže izvor za Njujork Post.
Po Melanijinim rečima, njihov odnos je izgrađen na uzajamnom poštovanju. U jednom intervjuu rekla je: "Mi imamo sjajan odnos. Oboje smo veoma nezavisni. Znamo koje su naše uloge i srećni smo zbog njih. Mislim da je greška što neki ljudi pokušavaju da promene čoveka koga vole nakon što se venčaju. Ne možete da promenite osobu. Možete samo da je prihvatite. On obožava svoj posao - on diše svoj posao. Volim to kod njega. Ne smeta mi, i ja sam veoma nezavisna. Važno je da razumete jedno drugo. Ako morate da menjate nekog, onda to nikada neće funkcionisati."

Donaldove roditeljske metode

Donaldove roditeljske metode
Foto: trending-buzzz.net
Melanija je ta koja ima veči deo odgovornosti kada je u pitanju podizanje Barona, njihovog jedinog sina. " On nije menjao pelene i za mene je to potpuno u redu. To nije ono što je važno. Važno je ono što radi za nas. Bitno je da poznajete osobu sa kojom ste. Mi znamo svoje uloge. Nisam želela da on menja pelene Baronu ili da ga uspavljuje - ja sam obožavala svaki minut toga", izjavila je Melanija. Nije kao da nije znala da Donald shvata ulogu oca prilično "opušteno".
2005. godine, Melanija i donald su gostovali u uživo emisiji Larija Kinga. Tajkun je sedeo pored svoje nove neveste i rekao: "Slušaj Lari, ovako ja gledam na stvari - ne postoji ništa kao što je dobar brak i deca. Ja imam četvoro sjajne dece. Ako imate novac, super je imati decu. Ja poznajem Melaniju. Ja im neću menjati pelene. Ja im neću spremati hranu. Možda ih neću ni viđati. Ona će biti neverovatna majka. Ja ću biti dobar otac."
Ovo će možda zvučati strašno, ali Melanija je rekla da Donald i Baron vole da provode vreme zajedno na njihovom specijalnom mestu na Floridi: "Igraju golf zajedno, provode vreme zajedno, večeraju zajedno, i uživamo u zajedničkom vremenu kao porodica. to je uvek posebno vreme."

Oni insistiraju na tome da se nikada nisu posvađali

Oni insistiraju na tome da se nikada nisu posvađali
Foto: trending-buzzz.net
Čak se i najsavršenije porodice na svetu svađaju. Nije bitno koliko ste fini, popustljivi i smireni, na kraju će se desiti nešto što će vam slomiti točkove i posvađaćete se. Stvar je u tome što Donald i Melanija kažu da se njima ovo još nije dogodilo. "Mi se ne svađamo. Imamo neslaganja, ali to je u redu. To je veoma dobro u vezi.", rekla je Melanija. "Ja imam sopstveni mozak, on takođe...Kažem mu kako bih ja nešto uradila i on se složi s tim, kažem mu šta mislim i on takođe tako radi. On misli na svoj način", nastavlja ona.
Donald je skoro istu stvar rekao Lariju Kingu: "Mi se bukvalno nikada nismo prepirali; zaboravite na reč "svađa". Mi nikada nismo imali ni raspravu. Mi smo veoma kompatibilni. Slažemo se." Teško je ljudima izvan njihovog braka da znaju istinu, ali sa Donaldovom istorijom prevara koje nisu ostale privatne (naročito kada je reč o dve njegove bivše žene), lako je pomisliti da Trampovi lažu. Setite se, radi se o čoveku koji je napisao u jednom tvitu: „Robert Patinson ne bi smeo da se pomiri sa Kristen Stjuart.Prevarila ga je kao psa i uradiće to opet – samo gledajte. On može mnogo bolje!“ Da li mislite da bi se mešao u svađe u drugim vezama, da nema svađa u sopstvenoj?

Melanijin otac i Tramp vrlo su slični

Melanijin otac i Tramp vrlo su slični
Foto: trending-buzzz.net
Ovo je možda i najčudnija stvar na listi. Magazin GQ je izneo neke prljavštine o Melanijinom ocu Viktoru Knavsu, koga ona naročito i ne ceni. On je samo 5 godina stariji od Trampa i neodoljivo podseća na milijardera po izgledu i stilu oblačenja. Melanija je o svom ocu rekla: "Voli moderna, kvalitetna odela i ima kolekciju Mercedesa." Knavs se obogatio u komunističkoj Sloveniji radeći kao prodavac automobila. Tako je obezbedio lagodan život svojoj porodici i platio svojoj ćerki modnu školu.Dok je većina njegovih suseda živela u siromaštvu, on je stanovao u stanu u vlasništvu fabrike. Prijatelji su Viktora opisivali kao žestokog i čoveka snažne volje. Rekli su: "Kad on uđe u bar, svi obrate pažnju".
Kao i Tramp, i on je bio optužen za utaju poreza, ali je slučaj zastareo. Melanija to negira: "Nikada nije bio ni pod kakvom istragom, nikada nije bio u nevolji. Imamo čistu prošlost. Nemam šta da krijem", rekla je. Melaniji ne smetaju poređenja: "Obojica su veoma vredni. Obojica su vrlo pametni i sposobni. Odrasli su u totalno drugačijim okruženjima, ali imaju iste vrednosti, istu tradiciju. I ja sama sam slična mom mužu. Da li razumete na šta mislim? Tako i moj otac: on je porodičan čovek, sa tradicijom, vredan radnik. Kao i moj muž." Verovatno se nikada nije posvađala ni sa ocem takođe.

Već su dvaput raskidali u prošlosti

Već su dvaput raskidali u prošlosti
Foto: trending-buzzz.net
Januara 2000. godine Donald je priznao da su on i Melanija raskinuli. Tada je, u svom maniru, prelazio sa jedne manekenke na drugu na tačkmičenju za Mis Amerike. „Melanija je neverovatna žena, zadivljujuća žena, velika žena i mnogo će mi nedostajati“, rekao je novinarima dok je išao ka VIP loži. Melanija je kasnije izjavila da su tada raskinuli jer je Donald želeo da se kandiduje za predsednika. „Bili smo rastavljeni par meseci, ne dugo. Pomirili smo se, ali je uvek razmišljao o tome. Voleo je svoj posao, ali je uvek imao tu želju u sebi.“
To je zapravio bio njihov drugi raskid. Melanijin bivši cimer rekao je da je par imao veliku raspravu, jer Melanija nije mogla da mu veruje u potpunosti. „Da nije došlo o svađe, on bi nastavio po starom. Ona je zadržala svoj stan kako bi imala prostora za sebe“, rekao je. I tada su bili rastavljeni nekoliko meseci. Ipak, priznaćete, ako su Donaldova politička karijera i afere nekada predstavljali problem, sigurno da su to i sad.

Morala je da brani njegove užasne postupke i izjave

Morala je da brani njegove užasne postupke i izjave
Foto: trending-buzzz.net
Melanija je mnogo puta bila u situaciji da mora da opravdava ponašanje i komentare svog muža. Izjvaila je: „Reči koje moj muž izgovara su meni neprihvatljive i uvredljive. One ne predstavljaju čoveka kog poznajem. On ima um i srce vođe“.
Morala je takođe da opravdava njegove vulgarne komentare o njenim kućnim navikama, intimnom životu, promenama na njenom telu tokom trudnoće. „Ona je postala pravo čudovište, na pozitivan način. I njeno telo je postalo ogromno, ali baš na pravim mestima“, jednom je izjavio.
Melanija ipak veruje da ne bi rekao tako nešto da ga voditelj nije isprovocirao. Ipak, to nije ni prvi ni jedini put da je davao neprimerene izjave o njoj.

Njena uloga Prve dame je umanjena

Njena uloga Prve dame je umanjena
Foto: trending-buzzz.net
Melanija je jedna od samo par Prvih dama koja je odlučila da odloži preseljenje u Belu kuću, kako bi bila uz sina Barona dok ne završi školovanje u Njujorku. Odluka da stavi obrazovanje svog sina na prvo mesto zaslužuje dužno poštovanje, ali se postavlja pitanje kako će učestvovati u dužnostima koje se od nje očekuju.
Melanija je 1999. godine mislila da će njena uloga prve dame biti mnogo drugačija. „Bila bih vrlo tradicionalna, kao Beti Ford ili Džeki Kenedi. Bila bih mu najveća podrška u svemu“, tada je izjavila.
Kada je 17 godina kasnije zaista postala Prva dama, promenila je mišljenje. Izjavila je: „Ne želim da se mešam u politička pitanja. To je posao samo mog muža“. Pored toga, izjavila je kako bi se kao Prva dama najpre borila protiv zlostavljanja na internetu, što je vrlo ironično s obzirom na uvredljive i rasističke komentare koje Donald Tramp ostavlja na Tviteru.
Zbog svega ovog, glavne dužnostii Prve dame i savetnika je preuzela Donaldova kćerka Ivanka, a čini se da Melanija nikada neće zaista prihvatiti svoju ulogu prve dame.
Image source: trending-buzzz.net
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email