None
12 0 1 8

12 bahatih naslednika poznatih ličnosti za koje ćete ostati u šoku kada vidite šta su im sve roditelji dozvolili... Kako ih samo nije sramota?

Podeli
Poznati
Helena S.
Poznati
Mar 31, 2016

Ispostavilo se da se neke poznate ličnosti i nisu pokazale u najboljem svetlu kao roditelji.

1. Marston Hefner - sin Hju Hefnera

Marston Hefner - sin Hju Hefnera
Foto: ilyke.com
Sin poznatog vlasnika Plejboja na malo drugačiji način tretira žene od svog oca. Kada mu je bilo 21 godina, dospeo je u novine jer je istukao svoju devojku iz Plejmejta. Nakon toga je uhapšen i stavljen na 52-nedeljni program nasilja u porodici. I njegov otac je imao problema sa zakonom kada je 1963. prodavao zabranjenu literaturu sa obnaženim slikama Džejne Mansfild.

2. Talula Vilis - ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa

Talula Vilis - ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa
Foto: ilyke.com
Ćerka ovog bivšeg holivudskog para je bila na programu rehabilitacija prošle godine kada je imala 20 godina. Sa 17 je hapšena zbog maloletničkog pijanstva. Demi je takođe osamdesetih bila hapšena zbog opijata i alkohola, a 2012. zbog stresa i iscrpljenosti. Otac joj je zapretio da će joj ukinuti svu finansijsku pomoć ako ne ode na lečenje. Demi se osećala krivom, kao da ponovo preživljava prošlost.

3. Veston Kejdž - sin Nikolasa Kejdža

Veston Kejdž - sin Nikolasa Kejdža
Foto: ilyke.com
Veston ima dugu listu lošeg ponašanja. Pored hapšenja zbog nasilja u porodici, bio je i hospitalizovan zbog tuče i alkoholizma kada je pio 30 flaši piva dnevno, a pevač disformiranog benda „Oči Noktuma“ se do svoje 24. godine ženio dvaput. I njegov otac je u prošlosti bio u zatvoru zbog nasilja u porodici i pijanstva na javnom mestu. Od tada, Veston se malo smirio, zahvaljujući rođenju sina. Njegov otac Nikolas kaže: "Pogled na sreću mog sina koju ima rođenjem, najveće je blaženstvo koje sam doživeo."

4. Nort Vest - ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Nort Vest - ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta
Foto: ilyke.com
Nort Vest, (što u bukvalnom prevodu znači „Sever Zapad“), je pokazala da je veoma temperamentna (valjda na oca). Iako su se roditelji trudili da je sakriju od centra pažnje, (tako što su je sklanjali od paparaca), njeno loše ponašanje nije prošlo nezapaženo. Od napada besa od kog dete izgleda veoma nesrećno, do upiranja prstom u paparace dok govori: „Rekla sam da me ne slikate!“, mlada diva izgleda da se oše formira, iako joj je sa dve godine ponašanje dosta pitomo. A, možda su razlog samo užasni roditelji.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email