None
12 0 1 0

12 bahatih naslednika poznatih ličnosti za koje ćete ostati u šoku kada vidite šta su im sve roditelji dozvolili... Kako ih samo nije sramota?

Podeli
Poznati
Helena S.
Poznati
Mar 31, 2016

Ispostavilo se da se neke poznate ličnosti i nisu pokazale u najboljem svetlu kao roditelji.

1. Marston Hefner - sin Hju Hefnera

Marston Hefner - sin Hju Hefnera
Foto: ilyke.com
Sin poznatog vlasnika Plejboja na malo drugačiji način tretira žene od svog oca. Kada mu je bilo 21 godina, dospeo je u novine jer je istukao svoju devojku iz Plejmejta. Nakon toga je uhapšen i stavljen na 52-nedeljni program nasilja u porodici. I njegov otac je imao problema sa zakonom kada je 1963. prodavao zabranjenu literaturu sa obnaženim slikama Džejne Mansfild.

2. Talula Vilis - ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa

Talula Vilis - ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa
Foto: ilyke.com
Ćerka ovog bivšeg holivudskog para je bila na programu rehabilitacija prošle godine kada je imala 20 godina. Sa 17 je hapšena zbog maloletničkog pijanstva. Demi je takođe osamdesetih bila hapšena zbog opijata i alkohola, a 2012. zbog stresa i iscrpljenosti. Otac joj je zapretio da će joj ukinuti svu finansijsku pomoć ako ne ode na lečenje. Demi se osećala krivom, kao da ponovo preživljava prošlost.

3. Veston Kejdž - sin Nikolasa Kejdža

Veston Kejdž - sin Nikolasa Kejdža
Foto: ilyke.com
Veston ima dugu listu lošeg ponašanja. Pored hapšenja zbog nasilja u porodici, bio je i hospitalizovan zbog tuče i alkoholizma kada je pio 30 flaši piva dnevno, a pevač disformiranog benda „Oči Noktuma“ se do svoje 24. godine ženio dvaput. I njegov otac je u prošlosti bio u zatvoru zbog nasilja u porodici i pijanstva na javnom mestu. Od tada, Veston se malo smirio, zahvaljujući rođenju sina. Njegov otac Nikolas kaže: "Pogled na sreću mog sina koju ima rođenjem, najveće je blaženstvo koje sam doživeo."

4. Nort Vest - ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Nort Vest - ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta
Foto: ilyke.com
Nort Vest, (što u bukvalnom prevodu znači „Sever Zapad“), je pokazala da je veoma temperamentna (valjda na oca). Iako su se roditelji trudili da je sakriju od centra pažnje, (tako što su je sklanjali od paparaca), njeno loše ponašanje nije prošlo nezapaženo. Od napada besa od kog dete izgleda veoma nesrećno, do upiranja prstom u paparace dok govori: „Rekla sam da me ne slikate!“, mlada diva izgleda da se oše formira, iako joj je sa dve godine ponašanje dosta pitomo. A, možda su razlog samo užasni roditelji.

5. Princ Džekson - sin Majkla Džeksona

Princ Džekson - sin Majkla Džeksona
Foto: ilyke.com
Kako je Princ napunio 18 godina i postao naslednik očevog bogatstva, mnogi su primetili da je često van sebe. Porodica je čak razmatrala intervenciju za mladog Princa, kada su videli njegove fotografije kako puši čudne cigarete u društvu momaka koji podsećaju na Džastina Bibera. Retko je kod kuće, a i kad jeste, ume često da eksplodira na babu i dedu. Iako je život ovog mladića bio krajnje čudan, da li je to razlog za ovakvo ponašanje?

6. Džejden i Vilou Smit - sin i ćerka Vil Smita i Džejde Pinket

Džejden i Vilou Smit - sin i ćerka Vil Smita i Džejde Pinket
Foto: ilyke.com
Od slučaja kada je 13. godišnji Vilou postavljala fotografije sebe sa starijim muškarcem u krevetu, do hrabrih izjava Džejdena na Tviteru kako je „škola sredstvo za ispiranje mozga omladini“, jasno je da ovo dvoje rade šta im se prohte. Ova slika je čak pokrenula istragu Službe za zaštitu dece. Za to su krivi roditelji, posebno Džejda koja je izjavila da decu tretiraju kao odrasle. „Poštujemo našu decu onako kako bismo bilo koga drugog. Ne govorimo im da sređuju svoju sobu, jer se takve stvari ne govore odraslima.“

7. Džena i Barbara Buš - bliznakinje Džordža V. Buša

Džena i Barbara Buš - bliznakinje Džordža V. Buša
Foto: ilyke.com
Recimo da su njih dve ispale kako treba. Međutim, nije oduvek tako. Umele su da budu pravi košmar za Tajnu službu, jer su uspevale da ugroze svoj položaj, čak i kad prelaze na crveno svetlo. Početkom 21. veka dok su bile na koledžu, kružile su priče da su konstantno posećivale žurke, pravile lažne lične karte i napijale se dok su bile maloletne. Ovakvo ponašanje ne priliči predsednikovim ćerkama, ali pošto iver ne pada daleko od klade i otac je umeo u svoje vreme da prikrije vožnju pod dejstvom alkohola, od javnosti.

8. Nikol Riči - ćerka Lajonela Ričija

Nikol Riči - ćerka Lajonela Ričija
Foto: ilyke.com
Iako se malo primirila od kako je dobila decu, Nikol je umela da bude veoma divlje dete. Mogla je da bude na samom vrhu liste „poznatih ličnosti sa lošim ponašanjem“ sa svim hapšenjima zbog posedovanja heroina, lažne vozačke dozvole i vožnje u pijanom stanju. Njen otac je rekao da njegova ćerka radi ono što bi svako u njenim godinama radio. Za svoje roditeljstvo, Nikol kaže : „Ne postoji crno i belo roditeljstvo.“

9. Hani Bu Bu - ćerka Džun "mama Džun" Tompson

Hani Bu Bu - ćerka Džun "mama Džun" Tompson
Foto: ilyke.com
Gledaoci emisije mogu Hani da vide samo u lepom svetlu, ali je i njena druga strana isplivala u javnost prethodnih godina. Jedan pisac je obelodanio šta nije prikazano na televiziji tokom „Večerašnjeg šoua“, gde nastupa Hani Bu Bu. Reč je o intervjuisanju Hanine majke o ponašanjanju svoje ćerke, jer je stalno izbegavala odgovore na ta pitanja. U jednom trenutku, ćerka ju je ošamarila. Video dokazi prikazuju Hanino loše i bezobrazno ponašanje tokom intervjua, gde je često umela da hrče ili peva glasno dok je ispituju. Potpuno je ignorisala majku kada je htela da je zaustavi da ne udari novinara.

10. Majli Sajrus - ćerka Bili Rej Sajrusa

Majli Sajrus - ćerka Bili Rej Sajrusa
Foto: ilyke.com
Njoj ne treba posebno predstavljanje. Upoznati smo sa svim njenim delima, počevši od nastupa na dodeli muzičkih nagrada sa duplo starijim muškarcem, skandaloznog ljuljanja na kugli za rušenje potpuno gola, i opijata. Ovakvim ponašanjem je dobila titulu „najgore poznate ličnosti kao uzor deci“ od strane jednog istraživanja britanskih roditelja. Oni su je opisali kao „potpuno sišlu s uma“. Izgleda da su joj roditelji uvek dopuštali da radi šta hoće, a Majlin otac je rekao: „ Čak i kada je bila mala, govorili smo joj da radi šta god hoće i da se zabavlja. Radi zato što to voliš, a ne zato što moraš“. Iako je priznao da se plašio što je okružena tolikim ljudima, gospodin Sajrus ima drugačije mišljenje od britanskih roditelja. „Vidite, sve je u ljubavi i svetlu. Zaboravite na negativnost i mržnju. Ona se provodi i uživa u tome. Svetu je potrebno više ljubavi, mnogo je mržnje... Svetu treba pozitivnih uzora.“

11. Čarli Šin - sin Martina Šina

Čarli Šin - sin Martina Šina
Foto: ilyke.com
Čarli je bio u žiži mnogih skandala u svoje vreme. I sa svojih 50 godina i dalje je. Ne prestaje da nas zabavlja i hvala mu na tome. Od njegovih „Čarlijevih anđela“, (liste žena sa kojima je izlazio), pa sve do javnih nastupa pod dejstvom opijata gde je pričao kako ima tigrovu krv, mnogo je toga za priču. Borio se sa opijata dugo i bio privođen zbog napada na bivšu ženu. Njegov otac Martin je izjavio da se oseća bespomoćnim tokom Čarlijevih stanja i da jedino može da se moli. Ne možemo uvek pobeđivati u životu.

12. Suri Kruz - ćerka Tom Kruza i Kejti Holms

Suri Kruz - ćerka Tom Kruza i Kejti Holms
Foto: ilyke.com
Ćerka Toma i Kejti je počela da se pojavljuje u tabloidima kada joj je bilo samo 9 godina. Od kritike medija da je Tom i Kejti svuda vode sa sobom, do njenih javnih ispada, može se reći da je Suri tretirana kao princeza. Kada je bila mlađa, viđena je do kasnih jutarnjih časova sa svojim roditeljima. Sama je birala svoju odeću (i to Dolče i Gabanu uglavnom), nosila štikle i šminku od svoje druge godine. Čak je i sazivala sastanke za planiranje svojih rođendana. O „sastancima“, Kejti je govorila: „Želimo da bude srećna, zato održavamo sastanke“. Malo je reći da je Suri Kruz razmažena. Uhvatili su je kako od majke zahteva da joj kupi kuče „odmah“.
Image source: ilyke.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email