None
15 0 1 10

Zavrteće vam se u glavi kada vidite kolike su razlike u godinama između ovih parova

Podeli
Poznati
Jasmina G.
Poznati
Oct 31, 2016

Kada se pronađu dve srodne duše, ništa drugo nije bitno. Postoji matematička formula koja kaže kolika će razlika biti između nekih osoba, potrebno je samo da polovinu svojih godina saberete sa 7. Međutim, ove poznate ličnosti su razbile sve predrasude.

1. Stiven Tajler i Ejmi En Preston

Stiven Tajler i Ejmi En Preston
Foto: etonline.com
Roker i vokal grupe "Aerosmith" Stiven Tajler započeo je vezu sa svojom asistentkinjom, Ejmi En, koja je 39 godina mlađa od njega. Stiven ima 68, a Ejmi 28 (dok Tajlerove ćerke Liv i Mija imaju 39 i 37). Par je krio da je zajedno, sve dok nisu viđeni kako se drže za ruke na žurci Elton Džonove AIDS fondacije u februaru 2016. godine. Ejmi je pre toga bila asistent Tramp organizacije i počela je da radi za Tajlera 2012. godine. Njihovi bliski prijatelji kažu: "Ljudi su odavno smatrali da su njih dvoje zajedno, a sada je izašlo na videlo. To je skroz u redu, jer ona živi i radi sa njim, tako da mu je nešto više nego asistent. Stalno su zajedno i nikad ga ne napušta".

2. Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džons

Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džons
Foto: pursuitist.com
Ovaj par je imao uspone i padove, ali ko ih nema? Međutim, njihova veza je ojačala i izborili su se sa Majklovim rakom i Ketrinom manično-depresivnom psihozom 2010. godine. Upoznali su se na filmskom festivalu 1998. godine i venčali se dve godine kasnije. Danas, Daglas ima 72 godine a Zita-Džons 47, sa 25 godina razlike. Imaju dvoje dece, Dilana (16) i Karis (13). Glumac je rekao: "Ketrin je neverovatna. Ona zaista ume da se izbori sa stvarima, sa dužnim poštovanjem, nešto što nije uvek tačno kod Britanaca". Dodao je: "Na kraju smo uspeli da se izborimo i da krenemo dalje. Sada smo bliži nego ikada".

3. Mik Džeger i Melani Hamrik

Mik Džeger i Melani Hamrik
Foto: mirror.co.uk
Rokenrol je poznat po starijim rokerima koji su u vezi sa mlađim devojkama i isto važi za suosnivača grupe "The Rolling Stones". Mik Džeger je imao 70 godina kada je upoznao 27-godišnju balerinu Melani i započeli su vezu 2014. godine. 2016. godine su objavili da je Melani trudna i očekuje se da se porodi 2017. Razlika među njima je 43 godine i ovo će Ser miku Džegeru biti osmo dete. Njegov portparol je rekao: "Ona zna da Mik ima sjajnu vezu sa svojom decom i ne može da dočeka da on ponovo postane otac".

4. Vudi Alen i Sun Đi Previn

Vudi Alen i Sun Đi Previn
Foto: wikipedia.org
Ova velika razlika u godinama je posebno u centru pažnje, jer je on na kraju krajeva jedno vreme bio njen očuh. Sun je ćerka Vudijeve bivše devojke Mije Ferou (koju je Ferouova usvojila). Mija se razvela od Alena 1992. godine, nakon što je pronašla nage fotografije svoje ćerke koje je fotografisao njen muž. Razlika među njima je 35 godina i par se venčao 1997. godine. Tri godine kasnije su usvojili dve ćerke i već 25 godina su zajedno. Pored kontroverze oko jedne od njegovih ćerki, Alen i dalje ima uspešnu karijeru. Kada su ga pitali kako ga je veza sa Sun promenila, on je odgovorio: "Promenila? Ne mogu da kažem da me je promenila, jer sam ista osoba kao kada sam imao 20 godina".

5. Donald Tramp i Melanija Tramp

Donald Tramp i Melanija Tramp
Foto: cnn.com
Razlika između kandidata za američkog predsednika i njegove žene Melanije je 24 godine. Melanija je bivši model i sada je dizajner satova i nakita. Upoznala je Trampa na njujorškoj nedelji mode 1998. godine i u početku se dvoumila da li da mu da svoj broj telefona. Nakon toga su započeli vezu i 2005. godine su se venčali na Floridi. Venčanju su prisustvovali i Hilari Klinton i Bil Klinton. 2006. godine Melanija je rodila sina Barona Vilijama Trampa, koga voli da zove "Mini-Donald". On sada ima svoj sprat u apartmanu na Menhetnu i uživa da igra golf sa ocem.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email